MewCaramee17.6.2018 19:39
1/7
Outoja tapoja?

Mul on todella paljon näitä ja täs ei oo varmaa puoliakaan, mut anyway here's mine ja jos haluut kattelen mielelläni teidän outoja tapoja!

1. Pukeutumispelit
Mä etin hirveesti pukeutumispelejä tai avatar meikkereitä ja selaan niit koko ajan ja luon asuja jotka muistuttaa mahd. paljon yht viisikkoo animesta. Se on jotenki koukuttavaa

2. Hahmojen luonti arvonnalla
Todella paljon varsinkin pienenä loin hahmoja sattumanvaraisesti käyttäen Wikipedian satunnais juttui ym... Nimen otin YouTube-videon ekasta käyttäjästä tai menin Naque's name generationiin. Ammatit ja kansalaisuudet muokkailin Wikipedian satunnaisesta artikkelista ja tällee näin. Teen sitä vieläkin mut aika vähä.

3. Kuvittelen olevani youtubettaja (+ yksin puhuminen)
Siitäpä ei tartte sen enempää.

4. Fantasioin liikaa
Erityisesti ihastuessa, mulle tulee todella paljon erilaisia tarinoita, et kuinka me päädyttäis yhteen ihastuksen kaa. Sit on kaikkee "mitä jos" tarinoita, et mietin miten suomalaiset reagois jos tänne tulis kauhee luonnonkatastrofi ja miten itse siitä selviäisin.

5. Laulan paljon Disney-lauluja ja oletan, että olisin ollut hyvä suomidubbaaja
Monet nyt täs kohassa varmaa, et "mikäs penikka tää on" mut juu oon 17,siks miellän nää oudoiks tavoiks

Mun suurin ongelma on varmaa se, että kuvittelen liikaa ja teen itsestäni jotenkin todella tärkeän henkilön, mut olis kyl mielenkiintosta, jos jollakin sama juttu?

Ps. Näitä harvoin myönnän edes itselleni