Syvähaava20.6.2017 7:24
1/8
Oonko sairastunut johonkin?

Epäilen et mulla on jokin menny vikaan pään sisällä.

Oon aiemmin tykänny helkkaristi kattoo leffoja, pelata pelejä ja kuunnella musiikkia. Oon oikee nauttinu siitä ja tunteja on menny nopeesti huomaamatta niitten kautta.

Lähikuukausina oon huomannu et en tee enää näitä juttuja. Jos teen, mä en saa siitä mitään nautintoa. Elokuvia (vaikka kuinka olis jännittävä, tykkään kauhusta) niin jaksan kattoo ehkä 15-30min sit kyllästyn, pahimmillaan 5min kun ei jotenkin kiinnosta.

Aiemmin tykkäsin myös käydä ostelees kaikkee sisustusjuttuja ja tämmööstä. En oo ees käyny kattomas ny muutamaan kuukauteen, rahaakin löytyy ihan normisti vielä eli taloustilanne ei oo este. Jotenkin ei enää kiinnosta mikään enkä tiiä mistä se johtuu ja haluaisin kyl nauttia viel näist asioist normaalisti.

Musiikkia kuuntelen viel normaalisti, mut se ei tunnu vaikuttavan muhun mitenkään. Se vaan tuntuu semmoselt turhalta mitä vaan laitan huviksi soimaan kuulokkeista mutten tunnu hyötyvän siitä mitenkään.

Huomaan siis erot ihan selvästi kun vertaan siihen mitä oli about 6kk sitten.

Tykkäsin tällein ekstrana myös lukea ja kirjoittaa tarinoita. Kirjat on ollu ny avaamattomina monta viikkoa ja tarinoita en oo jatkanu sanallakaan ainakaan 1-2 kuukauteen.

Onko kellään aavistusta mikä vois olla vikana, häirittee :/?