Nänniina9.7.2017 20:40
1/2
Oonko ainut jonka vanhemmat ei vaan omista minkäänlaista myötätuntoa?

Mulla oli siis työsoppari koko kesäloman ajaksi ja päätin sit et lopetan työt aikasemmin, et mulle jäis kolme viikkoa lomaa ennenku meen takas opiskelemaan, koska en yksinkertasesti jaksa enää olla tuolla. Oon luonnostaanki tällane löysä lahna ja kauppaan meneminenki tuntuu jo urakalta, nii sit vielä pitäs tehä 40h viikossa paskaa työtä koko kesä ja töitten jälkeen vielä iskän antamia urakoita, joissa menee viimesetki vapaa-ajat. Huomennaki lähetään klo 7 jonnekki jotai hirsiä viemään ja kestää kuulemma joku 4h ja klo 1 pitää lähtee iltavuoroon.

Sit ku kesätyöt loppuu nii takas lukiolle pänttäämään ja opiskelemaan, enkä vaa jaksa tollasta. Mulla ei oo yhtää vapaa-aikaa ja tuntuu vaa et palan loppuun. Mun elämä yksinkertasesti koostuu siitä et opiskelen tai teen töitä koko ajan. Haluisin välillä vaa ottaa iisisti, lukee kirjaa terassilla ja olla aattelematta mitään. Alkaa vähitellen vaa miettii et mikä idea tässä elämisessä oikeen on jos tää on vaa tällasta jatkuvaa uurastusta.

No sanoin tästä töistä lähtemisestä sit vanhemmille ja odotin ehkä pienehköä ymmärrystä, koska mitä ne nyt tällaselta lahnalta voi odottaa, mutta ei. Saan kunnon mulkoilevat katseet ja valitukset siitä kuinka tyhmä oon, miten laiska ja saamaton mää oon ja kuinka enkä ymmärrä mitään rahan päälle. Koitin sit siihe väliin selittää et miks oon näin päättäny ja että ei mulla rahkeet enää riitä lukiossa opiskeluun jos en saa pientä hengähdystaukoa, mutta ei ku saarna vaa jatkuu.

Koitin tosiaan alussa motivoida itteeni toho töitten tekoon rahalla, mut en saa siitä enää mitään iloa. Oon aina ollu se köyhä tyttö joka käyttää monta vuotta vanhoja vaatteita ja oon aina miettiny et sitku mulla on rahaa, nii mun elämä muuttuu täysin, et oon tosi ilonen ja mun elämänlaatu paranee huimasti ja niiku sit oon niiku saavuttanu kaiken. Mut en mää oo yhtää ilosempi. Tuntuu vaa nii turhalta toi rahamäärä enkä yhtää tiiä mitä teen nuilla. Tietenki jees et on rahaa sitku tarttee, mut en nää sille tällä hetkellä mitään tarvetta enkä viittii sellasen asian takia rutistaa itestäni kaikkia mehuja pois.En tiiä. Toivon vaa et joku vois vähä samaistuu.