Chewy3.5.2018 9:26
1/3
Onks täällä kukaan ollu työhaastattelussa oppisopimuspaikkaan?

Mulla olis semmonen eessä huomenna (voiahdistus) niin mietin oisko jollain antaa täällä niistä päteviä vinkkejä? En oo koskaan aiemmin ollu haastattelussa sopparipaikkaan ni mietin poikkeaako se jotenkin normi työhaastattelusta? Mitä asioita siellä kysytään? Miten kauan haastattelut on kestäny? Millasia ne ylipäänsä on?

Logiikalla ku tässä mietin ni tuskin pätevyydellä on hirveästi väliä koska pointtihan tuossa on et kouluttaudut uuteen tutkintoon työn ohessa. Lähinnä jos on jotain paikkaan liittyviä kursseja/työtä tms. ni lyhentää valmistumista mutta muuten kai ei oo nii pätevyydellä väliä? Vai oonko ihan väärässä :D

Stressaa ja ahdistaa huominen ihan sairaasti, varsinki ku tulin vasta viime yönä reissusta kotia nii en oo oikeestaan ollenkaan ehtiny huomiseen valmistautua, tämä päivä vaan aikaa panikoida. Sikäli se paikka missä mulla huomen haastattelu on ni on ihan tuttu ja tunnen osan ihmisistä siellä (en kyl juurikaan itse haastattelijaa) mutta stressaan silti ihan kamalasti ja aattelen vaa koko ajan et kusen homman kuitenki aivan totaalisesti D: