akbar25.4.2017 9:00
1/23
onks tää oikein (terapiassa)?

Käyn siis psykoterapiassa enkä erityisemmin pidä mun terapeutista. Must tuntuu et se keskittyy ihan epäolennaisiin asioihin (kommentoi mm. paljon mun ulkonäköä, kehuu vartaloa jne. vaik oon sanonu et se ahdistaa mua) eikä todellisuudessa välitä paskaakaan musta :D

Otin viime kerralla puheeks sen, et haluun tappaa itteni. Se oli tyyliin silleen, et se olis "tosi surullista jos tekisit niin". Lähin sillä kerralla sen luota niin, et itkin ja olin ihan poissa tolaltani ja sanoin, et mä meen nyt tappamaan itteni, että meen tohon (melkeen vieressä olevalle) junaradalle ja hyppään seuraavan junan alle. Mä about kerjäsin apua siltä, oisin halunnu et se ois ees jotenki yrittäny estää tai puhuu mulle järkeä. Se ei tehny niin, joten mä sit lähin hyvästellen sen.

Mä kävelin sinne junaradalle ja olin jo tehny sen päätöksen kuolla. Mä nyt sit en kuitenkaan hypänny, en muista mikä asia/ajatus oli, joka mut tarkalleen ottaen pysäytti koska olin tosi sekavassa mielentilassa muutenki.

Seuraavalla tapaamisella kerroin mun terapeutille tän, ja kysyin, et eiks sil oo mitään velvollisuutta ees yrittää auttaa mua. Se sano, et "totta kai mä voisin soittaa poliisit sun perään ja yrittää järjestää sulle sairaalapaikkaa, mut sitäkö sä haluisit?" Olin niin hämmentyny tost kysymyksestä, et sanoin, etten haluis (vaikka oikeesti siin tilanteessa halusin ja ilmasinki sen pariin otteeseen) Sit se vaan totes että "nii, eli en mä sille mitään voi tehä jos sä haluut kuolla".

niinku :-----D ei, jos mä oon matkalla tappamaan itteäni, ni en mä haluu mennä osastolle, vaan mä haluun kuolla. mut mun mielestä toi ei oo kovin ammattimaista, jos antaa asiakkaansa mennä tekemään itsemurhan? miten se voi elää ittensä kans jos se vaan päästää mut menemään? miten se on siinä vaiheessa halukysymys, että HALUUKO se ihminen osastolle. eiks se oo ihan itsestäänselvyys, että sinne se laitetaan jos sen henki on vaarassa ja se ite pyytää apua? ymmärrän ettei kukaan voi toista pysäyttää jos se ittensä päättää tappaa, mut mä PYYSIN APUA.

ehkä se sit menee noin niinku toi terapeutti sano, mut mulle tuli vaan ihan järkyttävä olo ja tuntuu, ettei ees se välitä siitä kuolenko mä