_tiedoton_28.5.2018 20:02
1/2
Onkoha iha normaalii?

Joo elikkäs oon jo miettiny jonku aikaa et onkoha ihan normaalia kun jos joku henkilö vittuilee tahalteen tai muuten vaan ärsyttää mua todella paljon, niin jos hän tekee/sanoo jotain tarpeeks kauan tai jotain ns. tarpeeks pahaa (joka ei muiden mielestä ole iso asia) nii mulla periaatteesa vaa napsahtaa pääsä ja haluun huutaa sille kaikki mahollinen paska siitä henkilöstä mitä mieleen tulee ja hakata ensimmäistä asiaa mikä eteen tulee vaikka se oliski se henkilö. Sitten mun pitää hankkia jostakin kuulokkeet, laittaa musiikkia kovalle ja rauhottua n.5-10min.
Joskus se henkilö on saattanut alkaa isottelemaan/pätemään mulle ja oon sanonut että piä nyt turpas kiinni tai kohta mää lyön sua niin hän on mennyt sanomaan asian liioteltuna ja mulle huudetaan siitä, eikä sille sanota mitään. Sitte jankataan "väkivalta ei ole vastaus", mutta mää en vaan voi sille mitään.
Ja kerran yks sano että jos ei puhu asioista sydämmeen tulee kokoajan enemmän painoa niinkauan ettet jaksa enää. No, mulle tulee sellainen tunne aina jos mää oikein suutun jollekulle. Eikä se ole se et pitäis puhua, vaan se että pitäs hakata jotakin.

Että semmosta.