weirdlilbitch26.2.2018 21:33
1/3
Onko teistä reilua, että

Mun sisko, jolla on nyt ilmeisesti akne, pääsi parin viikon valituksen jälkeen ihotautilääkärille, kun puolestaan MINÄ jolla on ollut noin 1,5 vuotta akne selässä ja rinnassa en pääse?

Siis siskolla on ollut aika paljon finnejä jo 12 vuotiaasta mutta kun se niitä puristelee eikö pese kunnolla, ja se laittaa puhdistusainetta sillätavalla että ottaa sellaseen karkeesee vesspaperimyttyyn lirauttaa sitä ainetta ja oikeen hankaa naamaan.
Itse naaman tilanne parantunut järjettömästi eikä melkein yhtään finniä enää ole, mutta selkä ja rinta ovat pysyneet samana vaihtelevin tuloksin nyt sen 1,5 vuotta. Olen yrittänyt eri hoitoja, käyn suihkussa joka toinen päivä heti treenien jälkeen enkä puristele niitä kuin välillä sellaisia oukeesti puristettavia. ja ehkö sellaisia jättimustapäitä satunnaisesti. Itkenyt ja ahdistunut olen ollut tosi paljon enkö uskalla aina edes rannalle/uimahalliin. Nyt on vähän rohkaistunut "mitä vitun väliä" asenteella mut kyllä tää nyt kalvaa mieltä...äidiltä olen pyytänyt päästä ihotautilääkärille monta kertaa mutta aina tulee se "mut sehän on nyt jo parempi" tai "ei se ole niin paha"..

Siis kyllähän mun siskolla on akne, mut ei sillä ole muualla finnejä kuin vähän mustapäitä selässä ja sille määrättiin antibiootit ( ole kuullut kiistä vähän huonoja kokemuksia )

Musta vaan on tosi epäreilua että tää akne oikeasti rajoittaa mun elämää eikä selkään tai rintaan voi laittaa vaan meikkivoidetta, enkä pääse ihotautilääkärille. Terkkarille on varmaan aivan turha käydä kun ei se osaa auttaa, varmaan käskee just ihotautilääkärille.
Mä olen tästä aknesta valittanut ihan äidin kuulemiin monia monia kertoja, laitan joka vitub päivä varmaan litran puhdistusaineita, en käytä mitään haitallisia aineita MUTTA SILTI.

Siis, onko reilua etten pääse mutta siskoni pääsee?