Humps7.8.2018 17:54
1/3
ongelmia uusien lasien kanssa

Tuli siis hommattua uudet silmälasit ja tänään kävin sitten hakemassa ne. Nyt oon näitä kerenny päivän jo pitämään ja silti tuntuu näkeminen edelleen tosi hassulta. Tiiän kuitenkin että tottuminen saattaa kestä jopa useampiaki päiviä mutta voisko kuitenkin olla mahollista, että vika oliskin linssien vahvuuksissa? Aikaisemmat lasit kun vaikuttaa silti paljon näitä tarkemmilta ja yksityiskohdat näkyy selvemmin vai parantuuko nää vielä tästä? Kaikessa yksinkertaisuudessaan näen siis tosi huonosti näillä + se on tosi hankalaa ja linssien läpi katsominen tuntuu myös oudolta - ihan kuin oikea silmä olis ikään kuin peitetty, vaikka onkin normaalisti ilman laseja se paljon parempi silmä. Tuntuu lähes siltä, että näköni on vaan promillen verran parempi/laseja ei olisi ollenkaan.

Näkökin tuli samalla siinä laseja ostaessa testattua ja tuntuu, että sen testin tulokset saattais olla jotenki virheellisiä - välillä kun oli tosi hankala päättää, että kummalla niistä linssivaihtoehdoista siinä testissä näki paremmin niin sitten piti vähä ruveta jo arvailemaankin.

+ Tuntuu että linssien laatu ja tarkkuus on jotenkin paljon huonompia mitä aiemmissa laseissa niin voiskohan tää olla mahollista ku on kuitenki eri liikkeistä hommattu vai onko vaan pelkkä harhaluulo? Tuntuu, että Specsaverssin linssit oli jotenki paljon laadukkaampia mitä nää Nissenin. Kokemuksia?