aawiss26.6.2018 21:10
1/1
Oli yl ihan vitunmoinen duuni päästä kotiin tänää ''xD''

Mitää muistikuvaa millon oon menny nukkuun viime yönä, bussis oli vähän heikko olo ja sai ravaa vessas koko ajan tietty just sillon ku bussi liikkui. Tuntu et hikoilin alkoholii tyylii siel ja nukuin kippuras bussin penkil alkumatkan mikä vähän helpotti, sillä mun kännykkä ei tunnistanu bluetooth kuulokkeitani eikä läppärikää niinpä olin päälle kuus tuntia ilman musiikkia mikä jo itsessään on situation from hell.


Sit kun pääsen Vaasaan nii aattelin et olis helpoiin mennä eka kauppaa ja sit läppärin, vaatepussin ja olkalaukun kanssa kotiin. Iso virhe. Mee nyt nälkäsenä kauppaan ja muistele et kotona on vaan jonkin verran maitoa ja paketti juustoa joten tulipa sit ostettua varhaisperunoita, jauhelihaa, kolme litraa limsaa, kaikkee muuta kummaa ja sit viiniä. lopputulos oli se että kun kävelin otiin mulla oli edelliste kantamusten lisäksi vitun paljon painavampi olkalaukku joka hinkkas koko vitun matkan jalkaan ja yks ruokakassi joa painoi niin paljon et sormista meni tunto tos ehkä kilsan matkalla.

Nii ja edellee ilman sitä musaa eikä siin oikee voinu samalla kävellessä polttaakkaan kun pitää niska kiemural muutenki kantaa kaikkee ja varoo ettei potkase joka askeleella läppäriä.

Tilannepäivitys: olen palautunut tuosta epätoivon marssista ja rommit on pian juotu xD olin varma et nuupahdan sil matkalla mut oon mitä ilmeisemmin jokun supernainen loppupeleissä.