wrackspurt3.7.2017 10:56
1/5
olen jaksamaton

on kesä eikä minulla ole sopivia vaatteita koska en voi olla ilman sukkahousuja kun en jaksa sheivata eikä kiinnosta esitellä karvasääriä. yhdet vilpoiset hellepökät omistan mutta nekin on perseestä niin rikki etten oikein viitsisi käyttää, enkä tietenkään jaksa ommella.

tiskaan nykyään noin kolmen viikon välein

kämppä likainen ja tulvii pahveja ja lehtiä

opinnot jäävät tekemättä

jne. nyt ajattelin pakottautua etsimään jotain päällepantavaa ja sitten lähteä vähän keskustaan koska pitäisi ostaa ruokaa yms.

kaveri pyysi illalla mukaan prismaan enkä jaksaisi sinne asti lähteä vaikka ei muutama kilometri ole pyörällä lainkaan paha. sitten vaan on raskasta ostosten kanssa polkea takaisin... selitin juuri eilen pitkästi kyseiselle kaverille miten taas tuntuu niin raskaalta kaikki ja luulen että hän pyysi ehkä myös sen takia mukaan etten jämähtäisi kotiin sängynpohjalle. tämä kaveri on sellainen kutsujenjärjestäjätyyppi joka haluaa tälläkin viikolla pitää kivan illan illallisineen, juomineen ja keikkoineen ja itse en ikinä jaksa järkkäillä tuollaista eikä mulla olisi varaakaan joten tulee vähän huono olo siitä kun toinen tavallaan tekee niin paljon mun vuoksi. olisi kyllä kohtuullista mennä mukaan ja osallistua kuluihin, vaikka sanoin, etten ole varma jaksanko osallistua koko illanviettoon niin kyllä minut sinne kai kiskotaan kuitenkin (mikä olisi hyvä). viimeksi maksoin sentään juomia ja annoin jälkikäteen vähän rahaa muista kuluista ja tiskasin siellä ja imuroin hänen asuntonsta (ironista etten jaksa tehdä noita kumpaakaan omassa kodissa)