Jättihamppari1.3.2018 21:06
1/7
Okei kerron nyt oman tänhetkisen ELÄMÄNTILANTEEN

Kaikki menee hyvin, oon eronnu lahkosta jota inhosin ja oon siitä ilonen. Saan kuunnella vapaasti musaa ja olla oma itteni.

Tosin huonot puolet:
Kotiintuloaika on 7. (Äipsykän luotto on 0%)
En saa katsoa elokuvia koska netflix maksaa eikä vanhempani ala kustantamaan syntisten menoja. Lisäksi jos maksaisin itse niin sekään ei olisi mahdollista koska vanhempieni luotto on edelleen 0% ja luulevat että netflix on sovellus, joka on täynnä pornoa.
En luultavasti pääse osallistumaan vanhojentansseihin joskus tulevaisuudessa koska tanssiaispuvut maksaa ihan sikana ja vanhempanihan eivät TASAN kustanna syntisiä menoja.

Joudun käymään lestojen riparin, joka oli ehtona, kun erosin lahkosta. Pelkään saavani paniikkikohtauksen siellä. Traumat ovat liian suuret.
Vasta puol vuotta siihen että pakolliset kirkkokäynnit alkaa ja oon itkeny jo nyt silmät verille että miten mä ihan oikeesti voin selvitä siitä.
Lisäksi vanhemmat on tosi ankaria ja suuttuu heti, jos niille laittaa edes vähän vastaan. Niiden mukaan mun pitäs "kunnioittaa ja palvella vanhempia" niitten ohjeitten mukaan. Jos huomautan pienesti omaa mielipidettäni tai sanon vastaan, pätkäistään netti pois viikoksi, puhelin pois ja kotiarestia.Että yritä siitä nyt selvitä.