Riddikulus9.6.2017 17:23
1/19
Nyyh tahdon kotiin

En kestä tätä oloa enää. Koko ajan on niin tylsä fiilis eikä se lähe pois vaikka tekisin mitä. Kotona voisin sentään nukkua. Nyt oon sukulaisilla niin ne varmaan pitäis mua helkkarin outona jos vaan nukkuisin kaikki päivät yläkerrassa. Tosin ne pitää mua varmaan jo nyt outona koska en oo jaksanut puhua täällä melkein mitään. Tosi väsyttävää yrittää leikkiä normaalia kun haluisin vaan itkeä peiton alla.

Kohta tänne tulee lisää tyyppejä. Huomenna joudun ainakin 20 ihmisen keskelle. Tosin mietin että jättäytyisin pois sieltä ja tappaisin itteni sillä aikaa kun muut on siellä. Täällä on yks paikka missä se onnistuiskin paaaaljon helpommin kuin kotona. Mutta en mä kyllä uskalla kun tää ajatus tuli vasta tänään enkä oo yhtään henkisesti valmistautunut siihen että kuolisin jo huomenna.

Haluisin laittaa hoitajalle viestiä tai soittaa mutta eihän se sitä huomais kun vasta maanantaiaamuna. Torstaina on vasta seuraava aika sille. En kestä tätä enää. Pelkään että äiti tulee kohta tänne ja ihmettelee miks oon täällä. Päivällä nukahin hetkeks sohvalle ja kaikki ihmetteli ja naureskeli, "oliko hyvät unet?". Saatana jättäkää mut rauhaan.

Ei ollut hyvä idea tulla tänne.