Lasse22.4.2017 0:04
1/2
nyt seuraa stoori lassen illasta

oon vieläkin vähän humala mut ei se mitään

oon äidil viikonlopun ku mun kämppä maalataa ja tää on väsyny mesta ni menin nukkuu, viiden tunnin päikkärit. näin unta, et synnytin mun raiskaajaexän paskases vessas kuolleen vauvan ihan vitun verisesti. sit heräsin ku meinasin tukehtuu mun omaan itkuun, menin keittiöön sillee mis äiti ja pikkusisko ja sen isä oli vaa sillee lol äiti lähti baarii.

sit ku olin vähä keränny itteeni ni kaveri soitti ihan ympärikännis ja about pakotti mut sen luo. ei sii, puoliks ilmasii juomii ja oli ihan kivaa. joku tenu kyl vittuili mul mut sit päädyttii sen kaa puhuu syvällisii ja se oli iha mukava sittenki.

sit tulin käymää kotoo ja aloin nähdä vitusti harhoi. näin niinko lattias helvetisti silmii ja ötököit, sit otin siit snäppii videon ja olin sillee mitä vittua. kaveri vastas siihen et ei siin oo mitää. nään sen kyl vieläki silti tos yhes kohtaa lattiaa mut ok.

ku lähin kotoot ni äiti tuli iha perkeleen kännis vastaa jonku jäbän kans ja sit se jäbä vaa karkas pois ku näki mut ja oli sillee moi pitää mennä (sori äiti)

sit ku pääsin keskustaa ni kaikki oli ihan ok. paitsi et mua ei päästetty homobaariin. joku ihan vitun stereotyyppinen homo tuli pummii röökii ja olin sillee lol ok ja juttelin sil hetken. mentii kamun kaa sen jälkee heseen, ja en huomannu et se otti ruuat mukaa vessaan. :-DDDDD vartija tuli meil sinne sillee lol ei tääl saa syödä ja olin sillee wtf ei mul oo ruokaa. sIT mun kaveri tulee sielt vessakopist tarjottimen kaa. :D sit syötii ja moikattii tuttui ja kamu meinas sammuu.

sit öööä ku sain sen kaverin ulos hesest ni se oksensi keskel torii ja olin sillee ok nyt on aika lähteä ja hääsin sen taksiin.

ku pääsin bussii ni näin taas harhoi ja joku tuli mul sillee lol homo miks puhut yksin ja olin sillee häh mut sit tajusin.

nyt oon kotoo ja on ihan ok kaikk i (tai ei sillee mut selviin)