Challenge_Me27.6.2017 22:49
1/2
Nuoriso-ohjaaja

Hei!

Tässä jotain infoa elämästäni: Olen käynyt ammattikoulun joka ei siis ole lähelläkään alaa, joka kiinnostaisi minua tällä hetkellä.

Omassa elämässä on tullut vastaan tilanteita, missä kaverit on halunnu hypätä junan alle, viiltää ranteet, hypätä sillalta, on masentunu, ollu itsetuhosia ajatuksia, itsetunto-ongelmia ja kaikkea maan ja taivaan välillä.

Oon aina ollu se, kehen voi nojata ja luottaa. Kaikesta pahasta ollaan aina päästy yli, ja mitään pahaa ei oo itselleen toteutettu.
En nyt tiedä miten asian tiivistäisi, mutta tää auttaminen ei oo koskaan ollu millään tavalla raskasta, tai muuten omaa elämää haittaavaa.

Oon hyvä lukemaan ihmisiä, ja asettautumaan muiden asemaan. Tuun kaikkien kanssa toimeen, koskaan en oo joutunu tappelemaan, oon kaikkien kaveri ja vihamiehiä ei löydy.

Ajattelen asioita tosi paljon, ja mulla on tosi antautuva mielikuvitus. Ja ei, tämä ei ole työhakemus, vaikka siltä kuullostaa.


Nyt lähiaikoina oon kiinnostunu masentuneiden yms. nuorien auttamisesta. Haluisin auttaa saamaan mielen hallintaan ja yleisesti auttaa elämän käsityksessä. Haluisin enemmänkin puhua ja ohjata.

Probleema on se, että opiskelu ei enää kiinnosta. En tosiaankaan vietä enää päivääkään missään opinahjossa. Mihin alaan olen tarkalleen ottaen upottanut kirveeni? Ja onko kouluttautuminen muulla tavalla mahdollista? mm. seuraten sivusta?

Kiitos etukäteen vastauksista.