verhonainen1.5.2017 16:11
1/4
NOVELLI: 12v teini lissun elämää

NOVELLI: 12v teini lissun elämää

Moih, oon Carolina Charlotta Elisabeth Veronica Adalmiina Alexandra Korhonen, taisiis oikeesti mun orjien mukaan mun nimi on Elisa Korhonen mut nii. Mua sanotaan Caroks. Oon 12vee ja oon meiän luokan kuumin tyty. Oon blondi ja oon laiha koska haluun olla anorektikko. siis oikeesti voitan jopa jennan, se on luokan toisiks kuumin mut nii. Ja mun bff!!!! <3 mun mielestä se on aika keskinkertanen nimi, siks mua vähä nolottaaa sen seuras, daa.. ja sit mul on poikkis, sen nimi on Alex!! alex on ihq. mut nyt alotetaaan


Mun aamu alko lintujen ala arvoseen tiritykseen, siis ihan vitun ärsyttävää!! Sit heti mun toinen palvelia orja (mutsi) huus vitun ärsyttävästi "elisaaaaa oot myöhässää!!" (miten se kehtaa käyttää tot nimee???!) Omg. Sit tajusin, ettei oo mitään hätää, kosk voin tulla paikalle sillee muodikkaasti myöhäs!! Otin mun auringon kanssa kilpaa kimaltelevan sika muodikkaan blingbling yöpuvun pois mun päältä, ja laitoin mun ihanat varpaat mun pinksuihin aamutossuihin. Vaihdoin tilalle 8cm korkkarit, ihqun lilan minihameen, ja ihanan justin bieber tee-paidan.

Sit kävin pöllii mutsin kaapist eyelainerin ja 2 astet liian tumman meikkivoiteen ja maskaran ja puuterin ja vielä mustan kulmakynän. levitin meikkivoiteen silleeh kasvonaamio tyyppisesti, et kaikki varmasti huomaa sen. Vedin eye lainerit mun mustiin laatikko kulmakarvoihin asti sillee kaarevasti. Ja sit vielä 13 vetoo maskaraa kumpaanki silmään. Tadaa!! meikkasin tosi ihQusti, niinku aina, daa.
Katoin kelloo, ja se oli 21 yli 9 eli oon jo 21minsaa myöhässä. Jes!! Nyt mun suunnitelma onnistuu ja pääsen kouluun muodikkaasti myöhässä.

Pääsin kouluun, olin menossa luokkaan peppu sexysti keinahdellen ja pyöritellen puman olkalaukkua. Mut sit muistin yhen jutun!! ja onnex muistin koska muuten ois ollu nolooooh. nimittäin olin unohtanu täyttää mun rintsikat pumpulilla!! Alexkaan ei vielä tiiä siitä että mun tissit ei oo aidot! jenna kyl tietää, onhan se mun ihku bae. mutta se ei ollu se tärkein juttu.. pitää keksii jotain ja äkkii!

Jäi vähä jänskään kohtaan sori!! :o kertokaa mitä tykkäsitte ja jatkanx :) !