irakissa5.6.2017 8:45
1/2
näin kamalia painajaisia

Olin kaverin kanssa jossain isossa kaupassa, ja mulla oli vain ehkä neljä euroa, ja se tahtoi ostaa kuusi jäätelöä ja kokista. Lopulta ne sitten maksoi vain 2.71e ja jouduin antamaan mun kuulokkeet sille kassatyypille.

Sitten mä olin jossain ihme nuorisojutussa missä oli seinällä iso kangas ja siihen heijastettiin joku elokuva. Sen lattia oli ylöspäin kalteva, ja kaikki alko nauramaan mulle kun en päässyt sitä ylös.

Sitten mä pääsin kuitenkin istumaan johonkin ja joku poika tuli huutamaan mulle että istun sen kerärullalaturin päällä ja mä heitin sitä sillä nenään.

Ja sitten siellä oli yhtäkkiä mun entinen lv ja entisiä luokkalaisia ja me keinuttiin sieltä katosta ja puhuttiin kaikesta.

Ja sitten kun me lähdettiin sieltä paikasta niin meidän piti jäädä kuuntelemaan jotain huumevalistusta ja aloin itkemään kun ne puhu harhoista. Lähdin sieltä ja joku parrakas mies pysäytti mut ja juoksin sen haarovälistä ulos. Sitten mun ärsyttävä luokkalainen tuli halaamaan mua.

Ja kun lähdin kävelemään kotiin, joku alien oli meidän seurassa ja kun jotkut ei tykänny siitä, jotkut yliolennot räjäytti ne ja me juostiin pommisuojaan.