Johansku9225.10.2016 5:48
1/3
Näin jänniä unia :D

Ekassa unessa olin jossain huoneessa monen muun ihmisen kanssa. Sinne tuli tekemään tarkastusta jonkinlainen ihmisiä vainoava naapurustovartiosto tai uskonnollinen poliisi ja kaikki meni piiloon. Mä menin jonkinlaisen rojukasan taakse piiloon jonkun punatukkasen naisen kanssa. Se nainen yht'äkkiä alkokin lähennellä mua koska se halus kapinoida niitä vainoavia ihmisiä vastaan lesboilemalla, koska ne ilemisesti vainos lesboja. Sitten me hipelöitiin toisiamme siellä ja noteerasin että sillä oli oranssi häpykarvoitus.

Sitten olinkin jo ilmeisesti hauki tai lohi jossakin järvessä ja seikkailin siellä muiden kalojen kanssa. Yritin väistellä onkia vaikka herkkupalat koukussa vetikin mua puoleensa hullun lailla.

Kolmannessa unessa jotkut jäbät oli tehny animaatiosarjan joistain nuorista jääkiekkoilijapojista ja sitten julkisen sanan neuvosto kutsui ne tiukkasanaiseen kuulusteluun stereotyyppisistä sukupuolirooleista. Siellä oli kuulustelijana joku lyhythiuksinen ja silmälasipäinen nainen, joka kyseli kaikenlaista näistä animaatiosarjan henkilöistä. Keskustelu meni jotenkin näin:
Kuulustelija (K): "Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia päähenkilöllä on?"
Animaatiosarjan tekijät (T): "Se haluaa päästä pelaamaan jääkiekkoa Kanadaan"
K: "Aika stereotyyppistä"
T: "Miksi meitä aina vainotaan"
K: "Niinhän te oikeistolaiset aina valitatte"
T: *huokaisu*
K: "No minkälaiset alusvaatteet hahmoilla on?"
T: "Niillä on bokserit, niin kuin kaikilla normaaleilla ihmisillä"