Lasse26.5.2018 15:24
1/13
naapurustossani on tuhkakuppisota

kaikki alkoi siitä, kun vein alas tuhkakupin. jonkun ajan päästä se oli kadonnut, joten vein sinne toisen. jossain vaiheessa sekin katosi, mutta myöhemmin molemmat kadoksissa olleet tuhkakupit ilmestyivät takaisin. ne kuitenkin katosivat uudelleen, tällä kertaa lopullisesti.

vein siis uuden tuhkakupin jälleen alas, joka katosi myös jonkun ajan päästä. jossain vaiheessa yksi naapureistani tuli huutamaan tupakoivalle kaverilleni tumpeista, ja koitimme siinä selittää, että tuhkakuppimme on joka kerta viety pois. naapuri ei kuunnellut. aloimme kutsua naapuria nissanjäbäksi, koska sen auto oli joku ruma nissan. olen tullut siihen tulokseen, että nissanjäbä on tuhkakuppivarkauksien takana, koska häntä harmittaa, että kaverieni autot ovat hienompia.

eilen vein jälleen alas tuhkakupin, johon kiinnitin lapun; "älä vie pois, kiitos!" viisaimmat voivat jo ehkä arvata, että sekin vietiin pois.

minulta on tuhkakupit loppu, mutta kaverillani on pari ylimääräistä, jotka hän ilmeisesti haluaa lahjoittaa sotaan nissanjäbää vastaan. vein myös alas lapun, jossa pyydän jättämään tuhkakupit rauhaan.

perustuu tositapahtumiin.