oliviaGRAU12.5.2017 13:35
1/7
Naapurit keksivät meistä valituksia ja valehtelevat isännöitsijälle päin naamaa – mitä tekisitte tässä tilanteessa?

Oon oikeasti tosi hämmentynyt ja ärsyyntynyt. En tiedä pitäisikö mun nyt toimia jotenkin vai antaa olla.

Saatiin siis poikaystävän kanssa viime kuussa kirje käräjäoikeudesta. Meistä on kuulemma tehty niin paljon valituksia, että taloyhtiö on antanut meille kirjallisen varoituksen. Emme ihan keksineet, mistä hyvästä valitukset ovat lähtöisin, mutta kiinnitimme elämäämme ja äänenkäyttöömme ihan erityistä huomiota. Emme ole pitäneet esim. illanistujaisia tai riidelleet kovaäänisesti niin, että siitä olisi haittaa naapureillemme. Toki ollaan riidelty välillä, mutta aina päiväsaikaan eikä mitenkään epänormaalisti.

No, tänä aamuna isännöitsijä soitti ja sanoi, että meistä on EDELLEEN tullut "lukuisia valituksia". Mulla meni pää ihan sekaisin siinä vaiheessa, kun hän kysyi, pitääkö paikkansa että meillä on käynyt muutama päivä sitten poliisi. Öö mitä helvettiä? En ole ollut kertaakaan elämäni aikana tekemisissä poliisin kanssa :D Ainoat ovellamme käyneet henkilöt lähiaikoina ovat olleet huoltomies ja postin lähetti.

Toisin sanoen joku naapureistamme keksii näitä valituksia ja valehtelee isännöitsijälle suoraan, että meillä ravaa poliisi. Isännöitsijä sanoi, että tarkistaa poliisilta, onko asuntoomme tullut hälytys, ja hyvä niin, koska siinähän selviää että puhun totta.

Pitäisikö mun antaa asian olla vai pudottaa joku lappu seinänaapureiden postiluukusta? Ollaan sen varoituskirjeen jälkeen kirjoitettu ala-aulan ilmoitustaululle lappu, jossa pahoittelimme mahdollista melua ja pyysimme tulemaan suoraan ovelle, jos häiritsemme. No eipä oo tapahtunut mitään. Joku tässä talossa metelöi toistuvasti, koska esim. viime yönä en itsekään saanut nukuttua, kun joku tappeli ja paiskoi ovia jossain päin taloa. Kiva, jos nämä metelöinnit kaatuvat nyt meidän harteillemme.

Ei oikeasti olla metelöity, joten en ymmärrä mitä helvettiä tapahtuu, ja oon jollain tavalla loukkaantunut tuosta poliisiväitteestä. Tunnen itteni umpisurkeaksi elämäm kolulaiseksi, vaikkei mitään poliisia ovella olekaan käynyt :D

Mitä te tekisitte? Pitäisikö vaan antaa ajan kulua (ja ottaa riski, että saadaan häätö koska joku tekaisee TAAS valituksen) vai kirjoittaa taas uusi lappu? Lähetettiin poikaystävän kanssa aamulla vielä tarkentava sähköpostiviesti isännöitsijälle, mutta hän ei ole vastannut.

Oon ihan paniikissa D: