aawiss25.7.2017 21:04
1/4
musta tuntuu siltä et vaikka mun pitäs muuttaa niin mun elämä on liian levällään sellaisiin muutoksiin

mul on 17 avaamatonta laskua eikä rahaa maksaa niitä, mul on varmaan elämäni pisin juomisputki päällä ja sain just täydet tunnit duunista ja sit vuoden lopus on maksettava elämäni ekat mätkyt joita ressaan jo nyt.

mun päivät kotona on aina ihan samanlaisia: herään, meen duunii, tuun duunista, bulimikoin ja juon. sais ees ton syömisen kuriin niin voisin jo paljon paremmin. ihmissuhteet on täl hetkel taas niin perseestä mun elämäs ja karkotan vaa kaikki ympäriltäni voidessani itse niin jumalattoman pahoin. oon alkanu vihata taas mun kroppaa ja huomenna suunnittelen töistä tultuani jotain rääkkilenkkiä jonka aikana varmaan saan sydänkohtauksen ja kuolen. no en ehkä sentään mut :II

olis oikeesti hienoo päästä muuttaan mut se tuntuu niin ylivoimasen mahdottomalta nyt ja vaikka oon laittanu hakemuksii töihin muualle nii tuntuu et mun hakemuksii ei ees lueta, niinku koko suomi tietäs mun ongelmista ja et ongelmatapaus. Sit syksymmäl jos onnistuski saamaa duunii niin ei saa mistää kämppää mihi ois varaa. D:: elämäni on ihan vitun perseestä enkä pääse näitä kuvioita pakoon mitenkään.