2862688628212.7.2017 17:08
1/5
Mun oudot pervo unet

Näitten unien kontekstii tarvii sen että pidän pienirintaisista, lyhyistä, ei niin muodokkaista ja suloisista tytöistä. Eli... en mä ny tiiä, sakkoliha tyttö saattaisi hyvinkin iskeä silmään. En mitään pikku tyttöjä kattele mutta tälläkin hetkellä toivoton ihastus noin 150cm, alle 40 kg tyttöön joka on atm sulosin ihminen kenet tiedän... ajattelen häntä päiv- blaagablah tajuutte...

Mut joo oon kavereiltaki vitsil saanu niskaa paskaa yms. Koska olen kerran kattonut jotain ala-astelaista. Sanoivat pedariks jabsanoin vaa et eiks söpöö tyttöö saa kattoo, ei se ees tiiä et oob olemassa. ja muutenki tietää naarasmaustani.

Nyt niihin uniin.
Oon nyt viidesti tän vuoden aikana unen jossa ilmiselvästi nuori tyttö tahtoo viehätellä ja loppuen lopuks ilmiselvästi tahtoo sänkyyn. Unissa aina sanon ei, työnnän pois mutta ei lopeta. Kerran olen huutanutkin että nyt vittu helvettiin. Tässä vaiheessa tyttö alkaa varmaan itkemään tai mököttämää. En kiinnity ihmisiin tai mitää mut helposti kolahtaa oma tuntoo. Siinä sitten meen lohduttamaan sitä alastonta pikku tyttöä... sit taas päästään "positiivisuuden" puolelle ja tyttö taas haluaa... siinä sitten taas yritän järkeillä: "et sä haluu tätä" "miksi sä teet tällee" "lopeta, MÄ en haluu" kaikkee tommosta sitten selittelen. Kaikki unet on päättynyt et riitelyn jälkee tyttö sit nukahtaa, mä oon sillee: vihdoinkin... nuosen olen lähtemässä huoneesta katon sänkyä päin ja aina tulee semmomen fiilis et ei sitä nyt voi tohon jättää... varmaa tuntuu hirveelt aamulla... meen sitte siihen sen vieree nukkumaa. Se toinen loppu siihen ku mun ihastus tuli paikalle (joo tiiän wtf..) ja sit siinä katteli. Mä oon selilläni sängyssä ja mun päällä on pikkutyttö pikkuhuosuissaan pyörimässä siinä yrittää "panee". Ihastus on sit sillee: "aha...". Vittu panoc mode päälle ryntään sen luokke selittelee mut en sit muista enempää.

Elikkäs kaikilla unilla kuulemma on koku merkitys ja tollee, must tuntuu et aivot sanoo et nyt loppu :D