heippakaikki8.5.2017 18:16
1/2
mun jätkäkriteerit

Oon miettinyt paljon, mitä asioita odotan kumppanilta parisuhteessa ja tässä on 4 asiaa, johon tiivistyy ihan kaikki. Kertokaa mitä mieltä olette ja mitkä on teidän kriteerit. Jätkät, kertokaa kuinka hyvin sovitte näihin vaatimuksiin.

1. Älykkyys
Tämä tarkoittaa sitä, että pitää pystyä keskustelemaan erilaisista aiheista ja perustelemaan kantansa hyvin. Ei tarvitse olla Mensan jäsen tai mitään sellaista, mutta pitää haastaa mua ja omata mielipiteitä. Tähän sisältyy myös tilannetaju ja huumorintaju. Sarkastinen ja ironinen huumori on ihanaa.

2. Hyväsydämisyys
Tämä tarkoittaa sitä, että täytyy kunnioittaa kaikkia muita ihmisiä ja kohdella heitä hyvin. Mitään ihmisryhmää tms. ei saa halveksia tai katsoa alaspäin. Tähän kuuluu myös se ettei lähtökohtaisesti halua toisille pahaa ja se että on luotettava ja rehellinen. Näiden asioiden tulee lähteä sisältä, eikä olla pelkästään asioita, joita noudattaa muiden takia.

3. Pitää olla kuuma
Tähän sisältyy se että, pitää ulkoisesti miellyttää mun silmää jonkin verran ja täytyy pitää itsestään huolta. Suurin paino on kuitenkin sillä, että on luonteeltaan ja käytökseltään sellainen, että minä sytyn. Yleensä ihminen, joka täyttää kriteerit 1,2 ja 4 saa mut myös lämpenemään. Seksi on mulle tärkeätä suhteessa ja sen pitää olla hyvää.

4. Aitous
Tähän tarkoittaa sitä, että pitää olla aito muille ja aito itselleen. Pitää uskaltaa tehdä niitä juttuja, joista nauttii ja tavoitella niitä asioita, joita haluaa. Pitää tuoda esille omia mielipiteitä ja olla välittämättä turhista normeista, kuitenkin ketään satuttamatta. Tähän sisältyy myös itsevarmuus, joka tulee siitä, kun uskaltaa olla oma itsensä ja hyväksyy sen millainen oikeasti on.

Oi jospa saisin tuollaisen.