286268862828.6.2018 9:46
1/3
Mun ihana unityttö

Välillä nään unia joissa vietän aikaa tosi sulosen tytön kanssa. Se on varmaa söpöin tyttö minkä oon nähny tai voisin ikinä kuvitella. Pehmeet kasvojen piirteet, vaalea sileä ja kiiltävä otsatukka ja kiharat päistä muualta, muutama pisama poskilla, sievä suu ja huulet ja sit kirkkaan harmaat silmät. Melkeen valkoset. Omituiset koska en ikinä oo missään nähnyy vastaavaa. Siis ai että ku ees miettii miltä se näyttää. Mieltä lämmittää. Muutenki semmonen omituisen ei-maallinen tunne siitä koko ajan. Oikein ihana... Se on myös muutenkin söpö, ei vaan ulkonäöllisesti. Pysyy aina rehellisenä ja on aina kohtuullinen. Eleetkin on aina tyttömäiset ja syyttömät.
Me tehää vaa jotai epämääräsiä asioita. Yleensä vaa kävellää joissain aika häijyissä paikoissa. Sit kans jossain niityillä tai jotain.
Melkeen koko unen ajan puhutaa vaan jotain. Joko sillon ku kävellään tai jos pysähdytää johonki. Tää tyttö tykkää kyseskellä multa asioita. Joskus se tietää jo valmiiks mitä se kysyy. Ja aina jos se kysyy jotain ja vastaan että en tiedä, niin sit se vaan hymyilee. Ihanku se tykkäis siitä. Ja aina kun kysyn siltä jotain mikä ei liity siihen tai sen mielipiteisii, se vastaa "mitä? etkö tiiä?" ja sit nauraa. Ku mä varmistavasi vastaan että en tiiä ni sit hän kertoo. Tää tyttö kans tietää melkee mitä vaan.
Mutta kos kysyn siitä mitään, esim sen nimeä tai muuta, se vastaa että kylhän sä tiedät, tai ei mitään ja sen sijaan vaan hymyilee ja myhäilee.
Siis tää on musta niin iso harmi. Harmittaa kun tietää että mä voin olla tän täydellisen tytön kanssa vaan mun unissa. Mutta sentään jossain voin.