baratheon22.5.2017 16:40
1/9
Mun heppa kuoli (avautuminen)

tää on mulle tosi herkkä aihe. olin siis pari päivää sitten tallilla mun hevosen, Hansin kanssa.
hansilla olisi ollut pian syntymäpäivät, joten ostin sille lahjan. olin niin innoissani, olin jopa pakannut sen sellaseen hienoon pakettiin ja laittanu kauniilla nauhalla rusetin.
kun tulin Hans voi ihan hyvin ja sillon vielä ei ollut mitään paniikkia. Voi kun mä olisin tiennyt mitä tästä tulee seuraamaan... Mun elämäni pahin menetys. Hans olisi poissa.
Mun kaveri tuli kanssa sinne tallille. Mä just ehin huomata kun mun kaveri syötti Hansille jotain outoo ruokaa, ei hevoselle tarkotettua. Mä kiljuin ja huusin sille kaverille ja ja hankin iskän kaa Hansin lähestymiskiellon kaverille.
Se toimi ja sillon olin vähän rauhottuneempi. No sitten Hans alkoi yhtäkkii pullistua ja pullistua ja lopuks se oli niin läski, kun joku ilmapallo... Itkin että mitä ihmettä on tapahtumassa. Sitte hans oli ilmassa tosi läskinä pallona ja sitten... Se vaan poksahti. Kuulu kova ääni ja rakas Hans ilmapallon tavoin poksahti. Se hetki. mun sydämessä oli iso haava, jota ei voi ikinä korjata. Hans oli poissa. Mun rakas heppa.
Tehtiin iskän kaa Hansille hauta johon hänet haudattiin lelunsa kera... Sen jälkeen poltin iskän ja kaverin molemmat.

Hans oli häkkihevonen