Skeletor28.3.2018 22:45
1/9
Muistokirjoitus

Jotkut nettisivut ovat enemmän kuin nettisivuja. Minulle akuankka.fi on ollut tärkeä osa lapsuuttani ja nuoruuttani 8-vuotiaasta saakka. Odotin jo tämän kuun 29. päivää, jolloin pääsisin kertomaan olleeni palstalla vuosikymmenen. Valitettavasti tuota edeltävänä päivänä tämä sivusto ja sitä myötä foorumi suljetaan. Minulle tulee siis täyteen 9 vuotta ja 364 päivää kokemusta täältä.

Mitä noihin päiviin on mahtunut? Ne ovat enemmän kuin puolet tähänastisesta elämästäni. Ensimmäisen viestin kirjoitin kakkosluokkalaisena, nyt kirjoitan ylioppilaaksi. Tässä välillä olen esimerkiksi kasvanut liki puoli metriä pituutta ja oppinut kolme uutta kieltä. Päivät ovat vierineet, välillä on ollut kesä ja välillä talvi, joskus maanantai ja sitten taas viikonloppu, mutta Akuankka.fi on kuulunut vuorokausista jokaiseen. Olen kirjoittanut automatkalta, mökiltä, välitunnilta, ulkomailta, vessasta ja saunan jälkeen sohvalta. Puhetta on riittänyt kaikesta, koko ajan.

Ajoittain foorumi on ollut aika kuollut. Silti olen vanhasta tottumuksesta aukaissut sen liki aina tietokoneelle mennessäni. Sivuston ulkoasu on vaihtunut useaan otteeseen, käyttäjäsukupolvi toisensa jälkeen tullut ja mennyt, osa jäänyt. Tietynlainen henki täällä on aina ollut, ja sitä on vaikea kuvailla. Se on pitänyt minut täällä.

Ilman tätä foorumia olisi minulta jäänyt tutustumatta moneen mielenkiintoiseen ihmiseen sekä kokematta lukuisat unohtumattomat hetket niin täällä kuin niiltä sivuforkilla, joita kanssa-akkarilalaiset ovat väsänneet (MadChatin visailuillat, never forget <3).

Väittäisin, että tämä foorumi on muokannut minua ihmisenä hyvin paljon. Huumorintajuni, ihmistuntemukseni ja yleissivistykseni on karttunut ja muovautunut täällä. Valtioroolipeleissä opin taktikointia ja politiikkaa, Historia-visailussa - yllätys yllätys - historiaa.

En tiedä, näkyykö tämä viesti enää yhdeksän päivän kuluttua, mutta sitä ennen toivoisin, että jättäisitte alle viimeisen tervehdyksenne tälle foorumille ja jakaisitte hienot muistonne.

Kiitos akuankka.fi
10.3.2008 - 29.3.2018

Love and peace <3