Jääkarva_7.6.2017 18:28
1/7
muistellaan ihania opettajia!!

muistelin tos just yht mein ala-asteen opettajaa ja sit mulle tuli miälee tämmöne: olin välkällä yksin ku mun kaveri lähti se valinnaisryhmän kanssa johonki retkelle. no, menin sit juttelee mun entiselle opelle ku sillä oli välkkävalvonta. siinä sit jotain juteltii ja sit yhtäkkii se vaa sanoo sillee et "sulla Jääkarva_ on tosi kauniit kasvot, miten voi olla noi kauniit kasvon piirteet!" olin siinö sit vähä sillee njähh!! ei ne nyt nii ihmeelliset oo, mut sit kuitenki ku menin sisää ja musa tunnil nii ku se tuli sielt opehuoneest nii katoin sitä vaa sillee et kiitos pelastit mun elämän!!!!!!
sit toine oli ku oltii mun kaverin kaa juttelee sil nii jotenki se keskustelu ajautu siihen et en halunnu siihen yläkouluu mihin mut oli laitettu (olin kutosella tällöin) sit se siinä yritti sanoo et se on varmasti kiva koulu ja kaikkee tällast (olin aika lähellä saaha paniikkikohtauksen täs vaihees) no, menin välkän jälkee musatunnille ja sit ku se tulee siit opehuoneest se kattoo mua vähä surullisesti ja on siin sillee: "tuu Jääkarva_ käymää tossa ku tuol on yks opettaja sielt yläkoulust käymäs" sit menin sinne ja se sit selitti mulle miten se on ihan kiva koulu ja blaablaa! sit se kelle olin välkällä jutellu aina ku näin sen se varmisti et oonhan mä ihän ok sen asian kaa.


sit oli viel yks: olin tullu välkällä vähä myöhäs ja sit näin ku yks toinen ihan saraan kiva ope on siel. mua oli ahistanu jo aamul nii menin sit juttelee sil sanoin et mua ahistaa. sit se kysy tottaikai et mikä mua ahistaa. vastasin et enkun suullinen koe (en hirveesti tykänny puhuu enkuks). se sano et se voi puhuu mun enkun open kaa ku mua se ei ollu kuunnellu. sit sen jälkee ku sillä loppus välkkävalvonta nii sain sit hirveen paniikkikohtauksen. en pystyny olee paikallaa, mua huimas ja kaikkee. mun paraskaveri sit yritti kai,jotain pysyy mun peräs mut sit se ei jaksanu ku kävelin nii nopee tai jtn. no menin sit välkän jälkee enkun tunnille (koe ei ollu vielä sillon) ja siel sit vaa tärisin ja kaikkee. lähin enkun tunnilta takas omaa luokkaa. tää opettaja jolle olin kertonu mun ahdistuksesta tulee sit mua siel käytäväl vastaa jää kysyy et onks kaikki ok ja tällai.

no sit seuraavan päivän meil oli joku kykykilpailu hommeli nii joillai mein luokkalaisil ollu puhelimet siel mukan vaik ei saanu (badass) nii sit mein open piti antaa niille jälkkää joten loput mein luokast joutu oottaa käytäväl. sain sit taas siin paniikkikohtauksen siitä helvetin enkun kokeesta ja lähin taas kävelee. tällä kertaa mun toinen kaveri oli siin mun kaa melkee koko ajan. olitii sit portais menos alas ja tää sama opettja tulee siin sit meit vastaa. mua oksetti ja pyörrytti siin vaihees sen verran paljon et meinasin kaatuu ne portaan vaa alas. onneks sain siit kaiteest kii ja se opettaja oli siin. se sit vei mut istuu jonki sohvalle ja tällai. siin sit hetki istuttii tää ope varmisti et mul oli kaikki hyvin ja tällee. sit ku kello oli sen verran paljon et mun piti mennä jo luokkaa nousin sii sohvalt ylös kerkesin kävellä pari askelta ja sit pyörryin. tää opetta oli sit ilmekses käskeny sen mun kaverin (joka oli koko ajan mukana) hakee jonku toisen opettan sit siihe. no, kaikki ketkä siin oli ollu luu et mä kuolin (joo, ne oli ykkösii ite olin kutosella tuolloin) sit siihen tulee joku toinen ope ne siinä herättelee mua jonku aikaa mä herään oon siin sohvil niitten opejen kaa (ne yritti jotain kysellä mult mut en saanu mitää selvää mitä ne puhu) ja sit ku mun olo oli sellane et varmasti pärjään nii lähen luokkaa.mul on varmaa ollu kaikkien aikojen parhaat ala-aste opet! no mut nyt kertokaas omianne!!