aawiss24.4.2017 18:36
1/15
Mua surettaa se, kun kantabaarini meni konkurssiin

En oo nyt viimeaikoina edes pahemmin baareillut, mutta tämä konkurssipäätös oli silti sosiaaliselta elämäni aika merkittävä: ainut paikka missä tapaan edes töiden ulkopuolella ihmisiä ja voin jutella ihmisille face-to-face. Siellä oli myös aina tuttuja vaikka yksin olisikin lähtenyt. Todella iso tuttavapiiri siis kaikkoamassa mun elämästä, ei mua silleen koskaan pyydetä mihkään ku aiheutan nin paljon draamaa ollessani tarpeeks humalas ja 'väärien' ihmisten läsnäolo laukasee mussa järkyttävän päänsisäsen hullunmyllyn.

Ei siinä, aattelin et okei nää tyypit siirtyy seuraavaksi ''rokahtavampaan paikkaan'' mutta kuulin tänään et sekin ja moni muu 'normaali' baari lopettaa viimestää kesällä.

Jäljelle jää lihatiskibaari (1), jossa vittu miehiin ei saa ees katsekontaktia ja on iha mahottomia koska siellä käyvät ovat vaan opiskelijoita jotka on dokannu siitä iltakuudesta lähtien, mee jutteleen yhelle se yrjöö sun syliin. Sekä toki lähikapakka missä käy paikalliset deekut jotka luojan kiitos kuvittelee et oon ikääni nuorempi niin säästyn aika paljon näis yhteydenotois.

MUTTA, mistä vitusta mä nyt sit saan seksiä??:DD Mun olemus ei oikeen uppoo tälle lihatiskille kun en oo mikään uhkea blondi tai änkeydy itselleni liian pieniin kuteisiin jotka tuntuu viehättävän humaltuneita opiskelijoita. Usein siellä on myös jokin ihan paska esiintyjä jolloin sisäänpääsy voi olla jopa 15e.

Ja siis mis mä nyt nään näitä ihmisiä jotka on aina ollut siellä samas paikas aina kun sinne on eksynyt. DD: yhyy