COLTTI23.10.2016 13:19
1/1
Miten aina käy näin

Olin eilen yhen tutun bileissä jossa oli valtavasti porukkaa, mun ihastuskin oli siellä. Oltiin jokaikinen siinä kämpässä jollakin tasoa päissään/aineissa joten meno oli aika hurjaa. Ite olin vahvasti aineissa ja lagasin kuin viimeistä päivää eteisen seinää vasten.
Mä ja mun ihastus oltiin nähty tosi useesti meijän yhteisellä kaverilla ja jopa nuoltu (heh) yhtenä iltana. Se tuli aina mun viereen makoilemaan kun katottiin jotain elokuvaa netflixistä sen meijän yhteisen kaverin luona ja oli niin mukava mulle. Kuitenkin nyt eilen se oli kuin ei tuntisi mua ja halaili jotain toista tyttöä siinä samalla, kun mä yritin pitää hauskaa ja olla miettimättä, että mitä vittua täällä tapahtuu.
No ilta vieri nopeesti ja porukkaa alko tuleen lisää bileisiin ja olin vaan enemmän sekasin. Tässä vaiheessa homma kusi totaalisesti.
Mun ihastus ja se tyttö ketä se halaili koko illan, nuoli nyt keskellä keittiötä ja hyvä ettei kaatuillu menemään. Olin niin kovasti ihastunut tähän jätkään, mutta viimesetkin toivon rippeet meni eilen.
Pointti oli siis, että onko teille koskaan käynyt samalla lailla, että ihastukses on eka ollut sun kanssa ja näyttänyt tunteita, mutta heti ilmapiirin vaihduttua menee ja nuolee jonkun toisen kanssa? Alkoholilla oli varmasti osaa eilisessä jutussa, mutta silti, harmittaa tosi paljon, et miten pystyin olemaan niin tyhmä ja olla tajuamatta, että se jätkä vaan leikki mun tunteilla..