jäteputkiaivo13.5.2017 14:25
1/9
Mitähän mun pitäs tehä

(tämä on hyödytön valitus elämästä, moikka)

Eli siis, oon 17-vuotias ja täytän "vast" loppu syksyst 18. Mun äiteel on uus aviomies, joka on iha vitun skitso. Oon ny katellu täs tätä toimintaa viis vuotta ja vast nyt oon ruvennu oikeest pelkäämään täs ku kaiken "henkisen väkivallan" (lmao) lisäks toi on ruvennu paiskoo tavaroita jne. käymään mun päälle. En tiiä, tää on pilannu mun esiteinivuodet kokonaan ja tuskin tuun koskaan pääsee yli kaikest siit paskast mut se ei oo tän vuodatuksen pointti.
Nää kaks (äiti & hra. Kurttunaama) on ihan tavaomasii suomalaisii juoppoja, eli tarkottaa viinaa perjantaista sunnuntaihin, joskus arkena (mies nautiskelee alkoholipitoisia virvokkeita useammin arkena, työskentelee ehkä päivän kuukaudessa ja ryyppää loput 30 päivää). Joka-vitun-viikonloppu he tappelevat ja äiti "menee tappamaan itsensä" (= sammuu autoonsa) ja Kurttunaama skitsoo mulle omaksi ilokseen. Mä en jaksa enää. Ei mua huvita enää esittää et jaksan tätä. Mut ei mul oo muuta vaihtoehtoo. Mul ei oo töitä (en yksinkertasesti kykene tekee koulun 8-16-päivien jälkeen mitään, anteeks paskuuteni) ja ainoo tulonlähe o opintotuki (joka on 74e koska Kurttunaamalla on valitettavan hyväpalkkainen työ, mutta hän ei mulle kustanna vittu paskaakaan, hyvä et saan asuu vaatekomeron kokosessa huoneessani). Eikä oo muuten pankkitunnuksiakaan, koska äiti ja isä ei oo puheväleissä ja tunnukset saadakseni niiden ois pitäny olla samassa tilassa allekirjottamassa jotain. Kirjastokorttikin puuttuu koska äiti kusi omansa unohdetuilla kirjoilla ja mun kortti oli yhistetty äidin korttiin (tbh en tiiä et saanks uutta). Tuntuu mahottomalta et melki täysikänen on näi avuton, eikö vaan?
Mun isä on työtön. Voisin periaattees muuttaa samalle paikkakunnalle tai sen luo ku se joskus on lupaillu mulle sielt asuinpaikkaa (sitä ei kuulemma haittais), mut se asuu nii pirun kaukana ja siel on tasan yks lukio, joka ei hirveesti innosta mua. Mul on tääl hyvä koulu (ja sen puolesta oon saanu halvalla läppärin, joka pitäs palauttaa jos vaihtaa muualle) ja kaverit (joita en osaa hankkia uusiakaan, oon sikiön tasolla sosiaalisestikin). Muutenkin tykkäilen enemmän E-Suomesta ku jostain P-Karjalasta. Huoh.

emt, ois iha kiva olla olemas joku ihminen jolle puhuu varauksetta mieltä painavista asioista mut kun ei semmosii taruolentoja ku oikeita ystäviä oo olemassa nii itken tänne ja toivon et joku vastaa ulvontaani