yessir10.7.2017 18:43
1/1
Mitä teette ahdistuksen helpottamiseksi

Eli ihan tässä viimeaikoina on alkanut ahdistamaan monikin asia. Viimeviikolla näin neljänä yönä peräkkäin ihan järkyttävää painajaista, jotka muistan ihan liian tarkasti. Kavereita en oo nähnyt kohta kuukauteen, aluks siihen oli hyvä syy ja harmitti kun missasin niin paljon mut enää en jotenkin edes jaksa. Ihan vaan snäppeihinkin vastaaminen tuntuu vaivalloiselta. Unirytmi on ihan päin persettä, saatan nukahtaa vasta siinä 4-6 aikaan aamusta ja herään yleensä kolmen aikoihin päivällä. Vähän väliä joko ahdistaa, vituttaa, itkettää tai masentaa. Jos oon erityisen väsynyt niin saatan nauraa loputtomasti jollekin videolle, joskus saatan kans jutella kavereiden kans yömyöhään whatsapissa tms ja silloin herkästi nauran kaikelle myös, mut aika harvoin niillä on ylimäärästä aikaa (ymmärrettävää, työt yms). Paska fiilis on pahimmillaan sillon, kun ei oo mitään tekemistä :D
Oon tähän mennessä vaan kattonut netistä ohjelmia, pelannut pelejä tai kirjottanut jotain tarinaa ajankulukseni. Mua alkaa kuitenkin kyllästyttämään jatkuva koneilu ja kännykän räpläys, ja sit ku en keksi mitään tekemistä, saatan vaan istua ja alkaa ajattelemaan kaikkea ihan liian paljon ja sit taas iskee itku ja ahdistus :D En sit tiiä mistä tää kaikki johtuu, ei oo yhtään mun tapasta.
Eli mitä te teette? Oon liikuntakiellossa (KAIKKI liikunta kielletty, kävelylenkitkin), en voi siis lähteä mihinkään ja joku on lähes aina kotona. Jotain mihin ei liity netti D: