Gilmeroiva29.4.2017 21:56
1/5
Mitä teen...

Mun on pakko jakaa tää kokemus teidän kanssa. Oon siis 17-vuotias poika.
Olin tänään kaupungilla yhtä kauppakeskusta kiertelees ku ootin bussia jolla pääsisin yhen mun kaverin luo viettää sen syntymäpäivää. No siel tuli vastaan yks mun ikäne koulututtu, sanotaan vaikka nimellä Risto.
No Risto ekana moikkas mua ja juteltii sit hetken meiän kuulumisista, ja sanoin sille siin samal et mun pitäs ostaa uus juomapullo :D No me mentii sitte Intersporttii kattelee yhessä ku tunnetaan sen verra, ja en sitte löytäny mitään juomapulloo sieltä nii lähettii tyhjin käsin.
Sitte Risto sano mulle että se tietää läheisessä mettässä jonkun tosi hienon nelikerroksisen puumajan, ja et se haluis näyttää sen mulle. No mul ei ollu muutakaa tekemist ku seuraava bussi lähti tunnin pääst ja sinne mettää ei kestäny ku joku 5 minuuttii pyöräl ku se sano et se voi viedä jopparilla. No me lähdettii sinne mettään ja me käveltiin jonku aikaa semmosta polkua, kunnes se yhtäkkii laski sen repun ja otti sielt jonku Adidaksen juomapullon mihnä oli vielä hintalappuki D: Sit olin sillai mistä ton otit nii se sano et pölli sieltä Intersportista, sit se sano et mä saan sen jos imen sen munaa. Olin sit sillai O.O ja nauroin ku otin sen vitsinä, sit se sano että ''Ei muute ollu mikää typerä läppä'' ja SE RUPES AVAAMAA SEN VYÖTÄ. En suostunu imemään, mutta runkkasin sitä niin kauan et myöhästyin viimesest bussist.
Eli auttakaa mua, mitä sanon sille kaverille jonka synttäreil mun piti mennä?