Vihersimpykka9.7.2017 20:26
1/5
Mitä tää on

Oon sellanen ihminen, joka tykkää nukkua ihan pitkään, mutta toisaalta pärjään melko lyhyilläkin yöunilla. Eli arkisin nukun usein noin 8h menen nukkumaan 10-11 aikoihin ja herään 7-8 aikaan. Viikonloppuisin meen tavallisesti nukkumaan noin 00-01 ja herään 9-10 välillä.

Tässä kesälomalla mun unirytmi on siirtyny niin, että meenki nukkumaan 01-02 välillä ja herään noin 11-12.

Alkuun tää rytmi oli toimiva ja oli mukaavaa herätä suoraan päivään :), kunnes porukat jäi lomalle...

Herään siis nykyään jokaseen pienimpäänkin kolahdukseen esim jos koirat ottaa vähän yhteen tai kahvinkeittimen ääneen. Lisäksi äiti ja iskä tapaavat aina katsoa aamuisin 8 aikaan TVtä täysillä voluumeilla niin, että varmasti herään viimeistään 7.30... :|

Lopulta tilanne aamuisin on eskaloitunut siihen, että herään nukuttuani noin 5h, potkin seiniä vetäen samalla itkupotkuraivarit, yritän nukahtaa uudelleen, pitkän yrityksen jälkeen nukahdan noin tunniksi ja herään nukuttuani 6h :)).

Yleensä oon melko sikeäuninen, enkä juuri heräile öisin, mutta jostain syystä nykyään herään ihan pienimpiinkin ääniin. Tähän vanhemmat ovat vain todenneet "Mene aikasemmin nukkumaan!".
Vois sinäänsä olla järkevää, mut unirytmi nii perseellää ja rakastan kesäöitä♡♡

Tässähän ei oo vielä kaikki...

Oon nyt nukkunu about viikon putkeen noin 6h :|. Silmäpussitkin näyttäytyvät aamuisin liiankin tummina. Tässä kuitenkin oon alkanu ihme kyllä tottumaan näin vähäisiin yöuniin ja olo onkin aamuisin mitäänsanomaton :|...

Ei väsytä, mutta olo on pirteästä kaukana.
Silmät ei oo muurautumassa kiinni, muttei ne kyllä auki tahtoisi ollakaan.
Tunnen, että tällä unenmäärällä pärjään, mutta enempi olisi PAREMPI

Mitä voisin tässä tilanteessa tehdä :(?
Kiitos jo etukäteen niille jotka vaivautuvat auttamaan :)