evacuatedd24.6.2017 12:53
1/11
mitä ostan mun kaveripojalle tuliaisiks??

kerran keväällä pantii sen kaa ja sen jälkee ollaa vaa snäppäilty mut ei olla nähty kahestaa kertaakaa. kerran se meinas tulla pelastaa mut ko en yltäny ottamaa lasagnevuokaa ykähyllyltä ko se oli just sopivasti meitsin huudeillaki mut sit sainki sen ite D---:

no anyways, se sit sano mulle et mun pitää muistaa tuua sille tuliaisia sillon ko käväsen suomessa ennen ko tuun takas kreikkaa. aattelin eka et se sano vaa vitsillä koska se on semmonen yhenlainen humoristi keltä ei voi ottaa mitää tosissaa D: mut sit se sanoki asiasta toisenki kerran ja selvis et se oliki tosissaan :D nii kai mun nyt pitää sille jotain viiä!

se on siis 20v, tosi rento tyyppi. sillä alkaa intti nyt D: se on vähän semmonen skeittari mut ei kuitenkaa. vääntää vitsiä joka asiasta ja on olevinaan jotenki "cool". ja ihan pirun hyvännäkönen. hahah.

mietin et kehtaanko antaa sille tollasen harmaameleeratun t-paidan mis on vansin logo :DD eihän se nyt aito oo koska kreikasta ostettu, mut nii. ja mitä sen kans? vai pietänkö paidan itellä yöpaitana ja ostan jotain muuta?

help ootte varmaa paljon parempia tässä ko mä