dikotomia29.4.2017 17:40
1/8
mitä mieltä tästä (masennuslääkkeet)

Elikkä siis mulla on mielenterveyden kanssa ollu vähän kaikenlaisii ongelmii ja on siis diagnosoituna mm. keskivaikee masennus. Mulle määrättiin tähän sit masennuslääkitys ja mietin tosi kauan et alotanko sen. Aluks aattelin etten alottais ja yritin vaa sinnitellä ilman. Sit kuitenki olo paheni ja päätin et kokeilen sitä lääkitystä. Mun äiti oli ihan mun tukena tässä ja sano just et saan ite päättää ja näin (oon siis vielä alaikänen). Käytiin sit ostaa ne lääkkeet ja ehin syödä jonku kolme päivää niitä, mut sit tänä aamuna menin keittiöön eikä se lääkepurkki ollukkaa siel hyllyssä enää. Menin sit kysyy äidiltä et missä ne lääkkeet on ja äiti sano vaa et se vei ne johonki sen huoneeseen koska ei haluis et söisin niitä.

Niin joo hämmennyin tästä sit vähän ja mun äiti vaa perusteli sillä et se luki sitä pakkausselostetta ja siin sanottiin et pitäs ensin käydä psykoterapiassa ennen ku syö lääkkeit (oon siis käyny kyllä psykiatrisella hoitajalla) ja kans että ei suositella käytettävän alkoholin kaa ku mun äiti tietää että juon aika paljon. Niin jouduin sit jättää tän lääkityksen kesken ja silleen tuntuu vähän epäreilulta et ku vihdoin olin päättänyt koittaa tätä lääkettä nii sit se vaihtoehto viedäänki vaa nenän eestä pois.

Niin halusin vaan kysyy muiden mielipidettä että onko teijän mielestä oikein että äiti yhtäkkiä ottaaki multa vaan lääkkeet pois vai ylireagoinko vaan? Ja että mitä täs nyt kannattais tehä? Koitanko nyt vaan sit vielä sinnitellä ilman lääkkeitä kun alun perinkin olin vähän epäileväinen niitten suhteen?