korvihilari25.7.2017 20:34
1/5
Mitä mä nyt teen?

Viikot menee istuen kotona ja elän vaan viikonlopuille. Mulla on kesäloma/välivuosi ja ei vielä tiedossa esim. työpaikkaa. Oon 19 ja asun Tampereella omassa kämpässä, jos ne tiedot jotain merkitsee.

Oon aika introvertti ja tykkään kyllä olla yksin. Erosin päälle kuukausi sitten ja sen jälkeen oon huomannu et mullahan on pirusti ylimäärästä aikaa. Mulla on pienehkö kaveriporukka, jota nään viikonloppusin lähinnä juomisen merkeissä ja yks kaveri, jota nään muuten vaan noin kerran kuussa. Siinä on käytännössä mun sosiaaliset kontaktit.

En harrasta mitään enkä halua alottaakaan mitään, koska en haluu mitään sitovaa tekemistä jne. Oon aika huono luomaan uusia kontakteja, koska oon niin introvertti ja sit en kuitenkaan jaksa pitää niitä yllä. Rahaakaan ei hirveesti oo kun en tosiaan oo töissä.

Viimeaikoina on vaan alkanu ärsyttää tää toimettomuus, vaikka nautinkin tästä vapaudesta kun ei oo "mitään".

En edes tiedä miks halusin avautua, koska todennäkösesti keksin itelleni tekosyyn olla tekemättä asioita mitä te ehdotatte. Oon silti kiitollinen jos ehdotatte mitä voisin tehdä mun elämällä tai kertoo vaikka omasta elämästänne.