arkihintti16.6.2018 17:25
1/2
Minä olen

Olen Athazagoraphobia: pelko unohtuneesta, sivuuttamattomasta, hylätystä jne. Minun tapauksessani huomiotta jäävä osa ei häiritse minua kovin paljon, ellei minua usein oteta huomioon, niin lopulta valittaisin. ja tämä ei ole häiriö se on vain pelko minulla on kuin henkilö aiheuttaa rakastan ja välitä kaikista olen pelkästään kauhistunut menettää kenen rakastan ja välitä, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy jäädä kuin sanoin ennen jos haluat lähteä ainakin sanoa hyvästit ok.

Mitä huhujen ihmiset yrittävät levitä minusta tai kenestäkään muusta. Älä aina ota sydäntäsi aiheuttavat huhut ovat huhuja, jotka sinun pitäisi antaa muille mahdollisuutena on vain sanon, että teet omia mielipiteitänne joskus liian.

Haluan vahvistaa sen puolesta, mitä ihmiset ovat tuoneet tähän. etten ole ystäväni keräilijä, joka ystäväni yritän olla todellinen oikea ystävä, kun yritän puhua. Ja minä rakastan ja välitä kaikista makeista sydämistäni. Enkä vain ystävää ystävää, joka haluaisi heidät istumaan luettelossani. joten yritä puhua minulle tai vastata minulle tai jne, jos voit

(Huomaa myös, ennen kuin siirrät tätä tavaraa minusta, ettet vietä aikaa kanssasi Huomaa voin vain tehdä niin paljon rakastan ja välitän yrittää viettää aikaa kaikkien kanssa niin paljon kuin mahdollista mutta joissakin kerroissa sinun on otettava myös initiaasi)