ruoka8.4.2018 14:11
1/15
Millaiseksi kuvittelet henkilön piiru?

Mulla tulee mieleen semmonen 50-55 kilonen, lyhythiuksinen parikymppinen nainen, joka on seurustellut kahden eri miehen kanssa. Piiru pukeutuu tummiin farkkuihin ja raitapaitoihin. Hän on kuitenkin tullut petetyksi ja/tai jätetyksi jokaisessa suhteessaan ja siksi on ryhtynyt lukemaan historiaa miehistä. Parisuhteet eivät ole toimineet syystä tai toisesta, luulisin että piirun omasta hyökkäävästä luonteestaan. Niin hän on katkeroitunut ja kääntynyt lesboksi.

Piirulla on hiukan narsistista luonteenpiirrettä. Hänellä on pari kaveria, joita näkee harvoin. Jos hän on facebookissa, hänellä on siellä korkeintaan 120 ystävää.

Piiru ei julkaise itsestään kuvia netissä. Hän on introvertti, eikä pidä juuri yhteyttä ihmisiin, joten purkaa tekemisensä ja ajatuksensa demiin. Hän kovasti tahtoisi vaikuttaa toisten ihmisten mieliin, kuitenkin siinä onnistumatta. Se häntä aina vähän ärsyttääkin keskusteluja kirjoittaessa, joten kirjoittaa entistä rajummin, googletellen samalla avioliiton historiaa ja kirjoittamalla tekstaamalla samoja perusteluita mitä kertoi viisi edellistä viestiä sitten. Hän kovasti koittaa ärsyttää keskustelukumppaniaan ;)-hymiöillä, mikä heijastaa hänen narsistillisesta persoonallisuushäiriöstään. Lisäksi piiru kärsii masennuksesta, sekä sosiaalisten tilanteiden pelosta.