Lasse14.6.2017 21:22
1/5
miks ihmisten pitää luvata asioita

joita ei pysty toteuttamaan??

mult ois lähteny viiminen bussi paikkaan x 23:25
kysyin mun serkulta, et voiks se heittää mut sinne jos maksan. se sano et kyl se voi.

siin vaihees ku viiminen bussi oli jo menny ni se rupes kyselee et enks vois mennä bussil, sanoin et en voi ku luotin siihen et se tulee hakee mut ja viiminen bussi meni jo. se sano, et lähtee tulee tänne.

meni tosi kauan eikä siit kuulunu mitään, ni kyselin et mis ihmees se on, hän on koiran kans lenkil ja lähtee "koht".

meni taas semi kauan ja äskön se ilmotti, et ei se voi viedä mua ku ei sil oo kahta kypärää. sen kotoo asuu kolme ihmist joil on kaikil ainaki kaks kypärää, mut jostain kumman syyst ei pysty lainaamaa niit. (kypärä as in moottoripyöräkypärä)

tosi kiva ku mun kaveri on venannu nyt siel paikas x mua ihan helvetin kauan ja joudunki sanoo, et sori ei onnistukaa. sen jälkeen ku olin 420 kertaa sanonu sil, et tuun koht.

lievästi sanottuna vituttaa ja hävettää et ton yhen perkeleen takii jouduin odotuttaa kaverii ihan turhaan. se sano vaa, et ei se haittaa et huome uus yritys sit, mut kuolen oikeesti häpeään silti. en tunne sitä tyyppii kauheen hyvin ja se on sillee semisti kiinnostava niin kuolettaa viel enemmän, jos se nyt kelaa et oon kusipää joka peruu tapaamiset tällee raivostuttaval taval. D: