Kanamandariini19.3.2018 22:06
1/2
Mikä mulla on

En keksi mihin alueeseen tää kuuluu mutta mulla on jo aika kauan ollu tämmöstä että varmistelen asioita ja ajattelen vähän liikaa. Onkohan se stressiä vai mitä.

Kun lähden tarkistan että onko ovi lukossa monta kertaa. En tiedä miksi. Sitten tarkistan repun monta kertaa ja puran ja pakkaan uudestaan. Olen näitä tehnyt koko koulun ajan ja olen nyt 15.


Ajattelen usein että joku läheinen on jotenkin vaarallisessa tilanteessa jos vaikka äiti ei tule kotiin ihan silloin kun pitäisi. Enkä usko että se olisi siitä että olisin riippuvainen äidistäni tai jotain, koska meillä on kyllä ihan ok välit mutta ei vietetä aikaa yhdessä juuri ollenkaan enkö kerro sille paljoa mitään.


Jos olen myöhässä aikataulusta menen paniikkiin. Esim jos yleensä lähden kouluun niin että minulla on 20 Min aikaa etten varmasti myöhästy, vaikka ehdin 10 minuutissa niin jos aikaa onkin 15 minuuttia saatan jopa ruveta itkemään ja kiirehtimään. Muutenki liioittelen asioita päässäni itselleni.

Enkä pysty nukkumaan, koska olen jotenki liian tietoinen mun sormista. En voi pitää niitä paikoillaan. Niitä on pakko heilutella tai sitten laitan kädet tyynyn alle niin että niiden päälle tulee painoa en oikein osaa selittää