ashley12330.6.2017 16:14
1/1
Mikä mua vaivaa?

Aloitan nyt vaikka kertomalla, että minulla on ongelma. Otsikosta tänne halukkaat lukemaan tulleet sen varmaan jo päättelivätkin.Minulla on ollut aina hyvä suhde isääni, mutta jotenkin asiat ovat muuttuneet. En suhtaudu isääni enää samalla tavalla kuin ennen.Olen huomannut,että minua on alkanut ahdistamaan/ärsyttämään isäni seurassa.

Ensimmäinen vihje ahdistuksesta/ärsyyntymisestäni tuli vastaan,kun huomasin että kireiden farkkujen käyttäminen isäni seurassa ahdisti minua.Välillä minua taas ärsyttää tai jopa ahdistaa isäni tunkeutuminen seuraani ja kyseleminen.Sitten on vielä se, että minua kuvottaa/ärsyttää isäni ja äitini lemmenosoitukset.Minusta on hienoa,että isälläni ja äidilläni on hyvät välit, mutta se, että kuulen isäni kehuvan äitini rintojen kiinteyttä ja heidän suutelevan suoraan edessäni kun yritän kertoa heille jotain, kuvottaa minua. Tiedän,että tänne tulee joku kertomaan, että vanhempien kuuluu saada osoitaa rakkauttaan toisilleen, ja arvostan sitä todellakin, mutta mielestäni tuo menee jo hieman yli. Kyse oli kuitenkin siitä, että minua ahdistaa/ärsyttää isäni seurassa, joten toivoisin saavani siihen liittyviä neuvoja/mielipiteitä jotka olisivat järkeviä.

Pahoittelen tekstissä mahdollisesti ilmaantuvia kirjoitusvirheitä, tai tekstin tönkköisyyttä. Kiitos niille, jotka jaksoivat lukea tämän ja mahdollisesti kirjoitella alas (järkeviä) neuvoja/mielipiteitä! :)