CHOCOLA14.6.2017 9:19
1/1
Mikä hitto tätä ebay myyjää vaivaa

Pakko purkautuu jonnekki alko nimittäin ottaa pannuun.. Ostin yhen käytetyn takin ja sit siinä oli yks osa vetoketjusta rikki ja pyysin siitä hyvitystä ku siitä ei ollu mainintaa ilmotuksessa. Myyjä väitti että ei tienny et siin ois vikaa vaa "otti pari pomppua matkalla" ja se sit tarjos 10e takas enkä tienny vielä otanko sen ku se on aika vähän ottaen huomioon jos se pitää vaihtaa. Ja tästä on menny vaan YKS PÄIVÄ.

Ja nyt se myyjä on lähettäny jonku rage-viestin :Dd jossa se sano et "lähetin monta viestiä muttet vastannu tästä voi jo kertoo millanen ihminen oot.. Minulla oli italialaisia huutajia tuotteesta, miksi sinun piti huutaa.. EN HALUA TEHDÄ KAUPPAA KANSSASI"
Niinku mitä helvettiä? En vastaa YHDESSÄ päivässä ja se pimahtaa? Taitaa pata kattilaa soimata, tais tietää et se oli rikki.. en ymmärrä mitä raivoo yhen pv:n jälkeen ja syyttää mua vaikka omassa tuotteessa oli vika.

En haluais ees vastata mitään ku toi rupee jo selittää että millanen ihminen oon ku en vastaa yhdessä päivässä mitö vittua :DD ai että vituttaa tommonen. Ja miks toi rupeis sekoo tollee jos sillä olis ollu puhtaat jauhot pussissa.