Anonyymi_tyty16.4.2018 17:12
1/6
Miestä etsimässä.

Haluun jonku kivan ja hauskan ihmisen jonka kanssa snäpätä päivittäin ja halia samalla kun kattoo netflixiä :3 Tosin sanoen etin täältä jätkää koska kukaan ei muuten tykkää musta :D


Ensiks älä tuu valittamaan mulle siitä että täältä mitään miehiä löydä. Mä oon mä ja sä oot sä, välitä omista asioistas äläkä ruikuta mulle siitä että oon epätoiven, koska mä tiedän sen.


Toiseks, kerron eka ittestäni ja kerron sitte muutaman jutun jotka sussa pitää olla :3Mä katon joka päivä netflixiä ja rakatan sitä :3 Omistan koiran ja se on Yorkshirenterrieri. Mun perheeseen kuuluu äiti ja kolme siskoa. Isä on kuollu :( Vaan kahen siskon kanssa pidän yhteyttä. En harrasta mitään, paitsi jos netflix, roolipelaaminen ja tarinoiden kirjottaminen lasketaan. Oon 152cm ja sopivanpainonen. En kuitenkaan tykkää mun vartalosta tai naamasta melkeen yhtään. Saat musta kuvan jossain vaiheessa :3 Rakastan kanaa, kananuudelia ja pizzaa :3 Melkeempä kaikki kanaruoka on hyvää :3 Omistan myös PS4 jolla pelaan Overwatchia ja Fortnitea :3 Voit sitten kysyä muuta jos täytät kriteerit.


SITTEN.
Täytyy olla:
-poika, tai no miks ei tyttökin
-12-15 vuotias
-tykkää ruuasta
-huumorintajuinen
-kuuntelee musiikkia
-kattoo jostain sarjoja
-voi halailla ja pussailla mun kanssa peiton alla :3
-Rehellinen, luotettava, avoin ja lojaali
-Et oleta mun olevan täydellinen
Siinä varmaan kaikki :3

Plussaa saat jos:
-Sulla on kämppä usein tyhjänä
-Voit nähä mua jossain
-Sulla on oma huone
-Keksit puheenaiheita
-Harrastat jotain
-Oot kaksimielinen/vähän tai vähän enemmän pervo :D
-Kuuntelet mun huolia.
No niin. Eli voit olla tyttökin, mutta sun täytyy yhä täyttää noi kriteeerit. Ota sit yhteyttä kik :issä tai jos ei oo sitä niin katotaan miten pidetään yhteyttä.
Mun kik: mintsukkaliini
Kiitos.