aawiss16.4.2018 19:52
1/9
mieleeni tuli eräs baarituttavani vuosien takaa (jatkuu)

Silloin kun Vaasan ytimessä oli joka ihmisen tietämä räkäläbaari, Hullu Pullo, tutustuin eräänä joulukuisena iltana siellä erääseen itseeni vähän vanhempaan hihhuliin. Olin juuri eronnut ja meno oli sen mukaista, alkoholi maistui.

No, tämä minuun silmänsä iskenyt oli syntyperältään vaasalainen muttei asunut täällä onnekseni vain oli käymässä joulun vuoksi porukoillaan. Jossain viinansumuisessa vaiheessa huomasin kuitenkin, ettei tämä juonut muutakuin vettä koko baari-illan aikana ja sekös ihmetytti koska jätkä oli muuten niin hyperaktiivinen, suorastaan adhd -tapaus.

Tapanani ei ole olla tarkoituksellisesti kovin muita loukkaava, mutta siinä ketjutupakoidessani olin tukehtua tupakkaani kun se ihan randomisti kysyi että haluaisinko mennä hänen kanssaan kirkkoon sunnuntaina.

Tästä seurasi vuosien stalkkaamis/häiriköintitapaus minusta muodustuessa hänelle jonkinsortin pakkomielle joten lopulta jouduin estämään hänet joka paikassa. Hän olisi halunnut keskustella jumalasta ja siitä miten se voisi pelastaa minut alkavalta lakoholismilta. Viimeinen kerta kun näin hänet istuin tukevahkon hevarikaverini kanssa baarissa ja kun se tuli siihen lähelle istumaan ja ainoastaan tuijottamaan minua kaverini kysyi, haluaisiko hän kenties keskustella Saatanasta.

en ole koskaan nähnyt kenenkään juoksevan niin nopeasti pois paikalta! Mitähän tälle tyypille kuuluu nykyään, löysikö hän mielenrauhan??