Ipa_5.4.2018 18:17
1/2
masentaa

Tällä hetkellä tuntuu, että voisin murtuu millä hetkellä hyvänsä. Tää on luultavasti osittain ohimenevä tunne, mutta haluun nyt vaan avautua jollekin.

Oon lukion ykkösellä. Nyt tänä aamuna herätessäni huomasin, että mulla on kuumetta 38.5 astetta. Ei se sinäänsä ois välttämättä muuten haitannu, mutta tänään alko meiän lukiossa viides jakso ja joudunkin siis skippaamaan kaikista aineista 1-2 ensimmäistä tuntia. Huonoja juttuja tässä on (1) jään jälkeen koska en tiedä mitä ne tekee tunneilla ja (2) joudun luultavasti istumaan jakson ajan etupenkissä yksin, koska - no niin kuin sanoin jo - en pääse ensimmäisille tunneille varaamaan paikkoja.

Nyt näin kipeenä ollessani rupesin pohtimaan vähän kaikenlaista. Meiän jalkapallojoukkueeseen tuli tässä viikko sitten toinen maalivahti (minun lisäksi) ja se on ihan järettömän hyvä! Musta jotenkin tuntuu että ens kauden peleissä en juurikaan pääse pelamaan, vaikka treenaankin paljon enemmän.

Ja vielä viimeinen juttu: itkettää se, että mä en voi jakaa näitä tunteita kenenkään ihmisen kanssa livenä, koska mulla ei oo sellasia superläheisiä ystäviä.

Tämmöstä kuuluu mulle, haluuko joku muu jakaa tunteitaan? :))