justse1238.7.2018 15:13
1/1
masennus?

Olen siis todella yksinäinen.
Mulla on yksi kaveri (ollut paras kaveri jo kolmannelta luokalta) ja poikaystävä.
Harrastan ratsastusta 2 kertaa kuukaudessa.
Olen siis kasin lopusta asti ollut todella yksinäinen.
Mua ei huvita enää viettää aikaa edes mun parhaimman kaverin kanssa. Jotenkin en vaan keksi senkaa mitään tekemistä.
Oon nyt parin vuoden ajan vaan koulun jälkeen maannut sängyssä koko päivän.
Koulusta selvisin mun poikaystävän avulla vaikka ysin loppua kohden olin melkeen kuolla.
Kävin ysin aikana muutaman kerran puhumassa kuraattorille joka auttoi vähän (joka myöskin paperisen testin avulla sanoi että olen lievästi masentunut). Mutta pystyn hyvin myös puhuaan mun poikaystävälle mistä oon tosi ilonen.
Mun äiti on yksinhuoltaja jolla on minä plus mun pikkuveljet jotka ovat vielä alle kouluikäisiä.
Meillä on tiukkaa rahan kanssa joka vaikeuttaa myös elämää.
Mun poikaystävä on todella hyvissä väleissä sen äidin kanssa ja pystyy puhumaan sille mistä vaan, joka vähän kyrsii kun ite en oo koskaan voinut puhua mistään omalle äidilleni (syy ehkä se että kertoo kaiken mun asioista mun suvulle)
Kun piti ysillä valita että mihin menee opiskelemaan yms mitä aikoo tehdä elämällään olin ihan vitun stressantunut ja ahistunut, nukuin ja söin huonosti yms. ja päötin amiskessa mennä samalle alalle kun poikaystävä (Osittain siksi että ala oli paras amiksesta, sillä saa hyvin töitä ja palkkaa ja osittain siksi etten olisi yksin)
Nyt toi tunne on vähän laskenut, mutta nousi uudelleen kun poikaystävä meinasi jättää mut viikko sitten. Olen siis erittäin kiintynyt poikaystävääni ja aloin miettimään mitä edes tekisin jos hän jättäisi mut. Ajattelin jo varmaa itsemurhaa.
Amiksessa saatan saada uusia kavereita, mutta ala on miespainoitteinen (olen ainoa tyttö) ja siellä on ihmisiä jotka eivät pidä minusta ja pelkään että nähdessään mut jakaa sitä ajatusta että mun kaveri ei kannata olla tai jotain.
Toisinkuin mun poikaystävä jolls on iso kasa kavereita, ja josta kellään ei ole jo valmiiksi mielipidettä amiksessa.

En tiedä mitä tekisin 😔