delrey22.7.2018 19:02
1/2
macbook pro lukioon

tuli tässä ostettua macbook pro 2017 syksyllä alkavaan lukioon ja nyt jälkeenpäin on alkanu kuumotteleen et oliks tää nyt sittenkään hyvä juttu ostaa just applen kone lukioon. kauheesti on kaikkia keskusteluita joissa puolet lyttää macbookin huonoks koneeks lukioon ja puolet sanoo että toimii lukiossa ilman mitään ongelmia.
kävin kyllä ennen ostopäätöstä kyselemässä gigantista että miten tää toimii lukiokoneena, toimiiko abitti jne ja siellä sanottiin tän koneen pelittävän hyvin yhteen abitin kanssa. meijän koulussa suositeltiin lataan abitti tikulle ja jos vaan mahdollista niin käymään kaupassa kokeilemassa miten kone pyörittää sitä ennen ostoa mut skippasin vähän niinkuin huomaamatta tän suosituksen.

kaikki ekan vuoden lukiolaiset kävi tässä kesäloman alussa koululla tekemässä lukujärjestykset ja siellä samalla sanottiin ettei macbookin uusimmat mallit oo välttämättä mikään paras valinta lukiokoneeks. mut tässä sitä nyt ollaan vuosimallia 2017 olevan macbook pron kanssa miettimässä että mitä sitä tuli taas tehtyä. ois voinu ehkä miettiä sekunnin pidempään tätä koneen valintaa mut oon niin kauan halunnu macbookia niin kai tää jotenkin sokas mut enkä ajatellu ihan kunnolla. :D

joten antaa tulla, kertokaa teijän hyvät ja huonot kokemukset macbookista lukiokoneena.