Kitipehmotassu9.8.2017 20:17
1/3
Maailman kiusallisin puhelu

En tiiä onko oikee keskustelualue mut anyway. Mulle soitti tänä aamuna joku tuntematon numero mut en vastannu siihen ku heräsin siihen. Sit se soitti uudestaan iltapäivällä ja se meni suunnilleen näin:
Minä: Haloo?
Tuntematon: Terve,soitan täältä taloyhtiön (?) Puolesta. Vähän nolon aiheen takia, mutta on tullut valituksia kovista äänistä päivittäin jotka liittyvät ehkä seksiin.
Minä: Nyt tais tulla väärä numero.
Tuntematon: Eikun nyt haluan vain selventää että tämä käytös häiritsee naapureitanne.
Minä: Mihin kaupunkiin tämä puhelu ois tarkotus tulla? (Kysyin koska puhelu tuli josta ihme kaupungista mistä en ollu kuullu)
Tuntematon: Nyt oisi tarkoitus antaa rauha naapureille ja (jotain muminaa)
Minä: Me asutaan omakotitalossa.
Tuntematon: Teidän täytyy ymmärtää mitä haemme tässä takaa, että jos sitten seuraavan kerran kun harrastatte seksiä niin voisitte ehkä pitää pään tyynyssä, että vaimenisi tämä ääni, kun ei sitten huutaisi kuin Tarzan (hekotusta...)
Sen jälkeen tuli pitkä hiljaisuus ja pistin luurin. Joo tiedän että tein väärin mutta en kehannu siinä mitää vääntää xD. Sit laitoin viestin sille että: Anteeksi. Taisi olla väärä numero. Olen 14-vuotias ja asumme omakotitalossa. Nauroin jälkeen päin iha sairaasti xp soittaja oli vielä mies.. xd