Hallavatuuli14.5.2017 7:49
1/5
Maailma on kaunis <3

Aloitan koskista, jotka ovat ehdottomasti omia suosikkejani. Se vesi kuplii kultaisina, mutta muuttuu pinnalle päästessään valkeaksi vaahdoksi, joka hajoaa hiljalleen taas uuden vaahdon edessä. Vesi on tummaa, niin syvää ja kylmää, villiä. Kesytöntä ja vaarallista, mutta sen kanssa on mahdollista tehdä yhteistyötä, jos sitä vain osaa kunnioittaa. Ikiaikaista, mutta jatkuvasti muuttuvaa. Sanalla sanoen kaunista, jylhääkin.

Metsät sitten, tämän maamme ylpeys. Täynnä elämää, mutta silti pitäen sisällään sanatonta rauhaa, joka muistuttaa nöyrtymään. Varvikkopohja, hieman karhea paljasta jalkaa vasten. Tuulessa liike, valon ja varjon vaihtelu sulassa sovussa. Havujen tuoksu.

Sininen taivas, jota vasten painautuu pilviä. Jokin mikä on aina, jota ihminen ei voi lopullisesti tuhota. Kirkkaus, se sävyjen juuri sopiva vaihtelu ja suuruus, käsittämätön määrä olemassaoloa.

Kasteinen nurmi, juuri eloon heräilevä. Kesäaamun tunnelma, levollinen ja hymyilevä. Auringonpaiste poistamassa yön viileyttä, linnunlaulu ja hengitysilmamme tanssi.

Vapaus
Vapaus
Vapaus

Ja rakkaus,
nuo kaksi suurta.

Mä rakastan tätä kaikkea ennemmän kuin mitään muuta.