Riddikulus5.7.2017 8:06
1/11
mä haluun kotiin täältä

muuten täällä on yllättävän jees, mutta ihan järkyttävä ikävä koiria. :< meinaan itkeä koko ajan jos joku juttu vähänkin muistuttaa niistä. ulkoilu on kivaa mutta silloin tulee aina entistä vahvempana se fiilis, että mun kuuluis olla mun koirien kanssa. :( ja iskä laitto eilen viestiä ku äiti oli soittanu tästä tilanteesta sille ja kertonu sit vissiin ihan kaiken. niin iskä sano että se on sanaton. se ahdistaa. ja se aikoo tulla joku päivä tänne. en halua.

pitäis vissiin puhua näistä fiiliksistä hoitajalle mutta en osaa mennä puhumaan vaan oon puhunu aina vaan sillon ku se tulee tänne mun huoneeseen. se on tapahtunu 2 kertaa. muuten mua kyllä häiritään ihan hitosti liikaa. koko ajan on jotenkin ahdistunut olo kun pelkään että joku koputtaa ja tulee sanoon että joku ryhmä alkaa. ei saa olla rauhassa. lol yölläkin käy hoitsuja ovella kurkkimassa.

haluan niin paljon kotiin mutta tiedän että suunnittelisin sitten taas vaan kuolemaani eikä se kuulemma ole ok. mutta mitä jos oon täällä vielä tyyliin kuukaudenkin päästä ja silloinkin haluan vain kuolla. päästääkö ne mut kotiin jos haluan vai pitääkö mun valehdella niille. en oo uskaltanu kysyä tota. oon kuullu ettei sairaalasta pääse helposti pois vaikka sinne oiskin vapaaehtosesti mennyt. ;__;

ja mut punnittiin tänään. oon sanonut saavani tyydytystä siitä kun laihdun. oli pakko koska muutenhan mä sairastuisin anoreksiaan ja anorektikkohan näkee itsensä aina liian lihavana vaikka se oliskin sairaalloisen laiha. ja nyt en voi enää laihtua.

25 minuutin päästä on ruoka. ahdistaa jo etukäteen kun joku tulee koputtamaan oveen ja kertoo siitä. ehkä meen sinne jo oottaan reilusti ennen sitä. mutta sitten en saa ottaa rauhassa ruokaa kun kertyy jonoa.