Quinniiw5.8.2018 2:37
1/11
Luulen että erakoidun vähitellen

Hei, olen 16v tyttö ja minulla on pieni ongelma tai miten sen nyt haluaa sanoa. Eli minusta tuntuu että erakoidun vähitellen päivä päivältä, kun en tee muuta kuin istu koneella yksin kotona, ja ei saa käsittää väärin minä rakastan viettää aikaa paljon mielummin yksin kuin, juoksennella keskellä yötä kaupungin kaduilla, joten minua toisin sanoe voisi kutsua introvertiksi.

Eli vaikka rakastankin viettää aikaa itsekseni, silti haluisin sen semmoisen yhden ystävän jolle voi puhua kaikesta, tai siis kaikki varmaan tietää se semmoisen ystävän joka on se yksi tosi läheinen ystävä joka tietää sut läpi kotaisin ja jne. Ja usein tunnen ette minulla ole ystäviä vaikka siis onhan mulla ystaviä tosin vain pari mutta heivät vain ole sellaisia joille voin kertoa mitä vain tai semmoisia jotka nauraa mun jutuille tai sillai. Ja aina kun yritän tutustua ihmisiin esim netissä se meidän kesustelu päättyy tyylin parin sanan vaihdon jälkeen ja sen jälkeen kummaltakaan ei kuulu enää mitään. Ja jos vaikka tutustun esim koulussa johonkin ihmiseen alussa se menee yleensä hyvin ja meillä riittää keskusteltavaa kun vasta tutustumme toisiimme ja meillä on paljon kysyttävää ja kerrottavaa itseistämme, mutta sitten about pari kuukautta(tai jotain sinne suuntaan) myöhemmin olen kysellyt/kertonut "kaiken" minkä haluan tältä ihmiseltä ja sitte asiat vain tylsistyy tai ei ole enää niin hauskaa(joo en tiiä mitä selitän mut pysykää mukana).

Ja tiedän että monet sanovat että ovat todella tylsiä ja epäsosiaalisia ja näin(en siis sano etteivätkö olisi) mutta ihan oikeasti jos me ei puhuta jostain asiasta joka mua oikeasti kiinnostaa niin et luultavasti tule keskustelusta saamaan juurikaan irti ja tylsistyt ja toivoisit että et olisi siinä tilanteessa jossa istut vieressäni monta minuuttia hiljaa odottaen että sanoisin jotain ja minä panikoisin mielessä että mitä vittua nyt sanoisin kun pää lyö vaan tyhjää. Eli sovitaan että olemme tulleet siihen tulokseen että olen helvetin epäsosiaalinen ja tylsä. En enää oikeastaan tiedä enää että mitä tarkkaan ottaen odotan nyt kun kirjoitin tämän tänne, ehkä muiten kokemuksia, ehkä halusin vain purkaa osan ogelmistani tänne tai ehkä odotan että täältä löytäisin mahdollisen hyvän ystävän josta puhuin, en tiedä tämäkin oli nopeasti selitetty vaikkei siltä näytä.

Ja toivon ettei kukaan kuollut kun luki tätä koska uskon että koko teksti on täynnä kirjoitus virheitä ::)